Scandi Waves: Είναι το beach hairstyle που αγαπούν τα it girls φέτος το Καλοκαίρι

Οι κυματισμοί στα μαλλιά είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού και ειδικά στις διακοπές το μόνο που θέλεις είναι να μην χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας και να παραμένεις με το αλάτι στα μαλλιά που χαρίζει το τέλειο εφέ. Το φετινό καλοκαίρι όμως τα it girls έρχονται να σου συστήσουν το νέο trend που έχει να κάνει μεν με τους γνωστούς και αγαπημένους κυματισμούς αλλά όχι με το κλασικό και εμβληματικό beach wave. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Ονομάζονται “scandi waves” και τόσο η Hailey Bieber όσο και η στενή της φίλη Kendall Jenner τους έχουν ήδη υιοθετήσει. Πρόκειται για την πιο ανάλαφρη, ακόμη πιο ανεπιτήδευτη και με bohemian αισθητική εκδοχή του χτενίσματος όπου δεν υπάρχει λόγος να απλώσεις κανένα απολύτως προϊόν styling όπως για παράδειγμα salt spray, για να το πετύχεις. Στην πιο απλή του μορφή το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μετά τη θάλασσα να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και χωρίς καν να τα χτενίσεις. 

Ή να δημιουργήσεις δύο χαμηλές πλεξούδες στο πλάι και όταν επιστρέψεις από την παραλία και αφού τα μαλλιά είναι στεγνά να τις λύσεις και να τα χτενίσεις με τα δάχτυλα ή μια χτένα με αραιά δόντια. 

Read More

And More