Do You Love Your Hair?

Serie Expert: Η επαγγελματική σειρά περιποίησης που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου, εκτός από τη μικρή ή μεγαλύτερη αλλαγή που έχεις αποφασίσει να κάνεις, του ζητάς να χαρίσει στα μαλλιά σου υγιή όψη, πλούσια ενυδάτωση και επανόρθωση, ειδικά αν τα ταλαιπωρείς συχνά με βαφές και συσκευές θερμότητας. Κι εκείνος με τη σειρά του χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες τους. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχει στη διάθεσή του τις κατάλληλες φόρμουλες, εκείνες που βοηθούν, σε συνδυασμό με την εμπειρία του, να αποκτήσεις τα μαλλιά των ονείρων σου. Για να τα πετύχεις, βέβαια, πρέπει να συνεχίσεις τη φροντίδα και στο σπίτι. Για αυτό τον συμβουλεύεσαι, ώστε να σου προτείνει τις φόρμουλες και τη σειρά προϊόντων που πρέπει να χρησιμοποιείς στο σπίτι, για να παραμείνουν τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά. Κι η επιλογή του είναι μία: H Serie Expert της L’ Oreal Professionnel, η οποία ανανεώθηκε και θα σε ενθουσιάσει τόσο με τη δράση των προϊόντων όσο και με τις συσκευασίες της. 

Η νέα Serie Expert δημιουργήθηκε από επαγγελματίες για επαγγελματίες, που σημαίνει πως επιστήμονες και hairstylists από όλον τον κόσμο συνεργάστηκαν προκειμένου να δοκιμάσουν και να επιλέξουν τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες για την πιο επαγγελματική απόδοση σε κάθε τεχνική βαφής, ξανοίγματος και balayage. Αποτελείται από ολοκληρωμένες σειρές, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει τη μέγιστη εξειδικευμένη φροντίδα για κάθε τύπο μαλλιών ξεχωριστά. To μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτείς τον κομμωτή σου, αφού είναι ο μοναδικός που γνωρίζει την ποιότητα των μαλλιών σου αλλά και τον τρόπο ή το προϊόν που χρειάζονται για να αποκτήσουν τέλεια όψη και υφή.   

Με οικολογική συνείδηση!
Για να καλύψει κάθε ανάγκη των μαλλιών για κάθε γυναίκα, η σειρά έχει μειώσει δραστικά την γκάμα των προϊόντων της κρατώντας μόνο τα καλύτερα με τις πιο αποτελεσματικές φόρμουλες –με 43 διπλώματα ευρεσιτεχνίας!– που κλείνονται σε minimal, υπέροχες νέες συσκευασίες με clear εμφάνιση, φιλικές προς το περιβάλλον, από έως και 95% ανακυκλωμένο πλαστικό και χωρίς CO2, που φτιάχνονται σε υβριδικό εργοστάσιο στην Ευρώπη για εξοικονόμηση νερού, ακολουθώντας τη φιλοσοφία και τις δεσμεύσεις της L’ oréal για βιωσιμότητα. Γιατί δεν αρκεί να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τον πλανήτη που μας φιλοξενεί!

Ανακάλυψε τις σειρές και ετοιμάσου να αποκτήσεις τα ωραιότερα μαλλιά ever…
Οι σειρές είναι κατάλληλες για ξανθά μαλλιά, ατίθασα, πολύ μακριά, θαμπά, βαμμένα και γκρίζα. Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, υπάρχει η κατάλληλη σειρά για εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, μαζί με τον προσωπικό σου hair expert, να ανακαλύψεις εκείνη που θα σου χαρίσει το τέλειο hair look αλλά και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία περιποίησης στο κομμωτήριο. 

ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ & BALAYAGE
Η καινοτομία Metal Detox: Μια σειρά που δρα ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία, το ποσοστό των οποίων διαφέρει, ανάλογα με το πορώδες της τρίχας και την ποιότητα του νερού. Περιέχει στη σύνθεσή της 10% Γλυκοαμίνη που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, με αποτέλεσμα να την αποτοξινώνει. Πρόκειται για μια θεραπεία που εφαρμόζεται σε 3 βήματα στο κομμωτήριο, συνεχίζεται στο σπίτι και εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα σε βαφή, balayage και ξάνοιγμα για 87% λιγότερο σπάσιμο και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα στο χρώμα. 

 

ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Vitamino Color: Σαμπουάν, μάσκα και επαγγελματική θεραπεία που προσφέρουν λάμψη και προστασία στα βαμμένα μαλλιά. Tη σειρά ολοκληρώνει το γαλάκτωμα με 10 οφέλη που θα λατρέψεις. Ακολουθείς την ιεροτελεστία της περιποίησης στο σπίτι, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σου δώσει ο κομμωτής σου. 

 

ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Prolonger: Σειρά που αποτελείται από σαμπουάν, αμπούλες και ορό, προϊόντα κατάλληλα για μακριά μαλλιά που υποφέρουν από ψαλίδα. Χάρη στη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων που περιέχουν, δρουν ενάντια στο σπάσιμο και τη θαμπή όψη. Ανακάλυψε το πρωτόκολλο Serie Expert Pro Longer στο κομμωτήριο. Κι επειδή τα μακριά μαλλιά χρειάζονται συχνή φροντίδα, επιβάλλεται να έχεις τα κατάλληλα προϊόντα στο μπάνιο σου, για να τα περιποιείσαι κάθε φορά που λούζεσαι, όπως ακριβώς και ο hair  expert.

 

 

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
Absolut Repair: Σαμπουάν, κοντίσιονερ, μάσκα και το star product 10 in 1 Perfecting Multipurpose Spray. Χάρη στη σύνθεσή τους, που αποτελείται από Gold Quinoa και πρωτεΐνη, αναδομούν τα μαλλιά χαρίζοντας άμεση επανόρθωση, λείανση και τέλεια ανάλαφρη αίσθηση. Πρόκειται για μια σειρά που θα βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη των μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο τα τρία βασικά προϊόντα και να εφαρμόζεις το έλαιο σε νωπά μαλλιά λίγο πριν το styling.

 

ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ ΧΩΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΙΛΕΣ
Blondifier: Αποτελείται από  δύο σαμπουάν και μία μάσκα, κατάλληλα για ξανθά μαλλιά και ανταύγειες, Εξαφανίζουν τις ανεπιθύμητες κιτρινίλες χάρη στο εκχύλισμα Açai berry, που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές. Παράλληλα προσφέρουν λάμψη και δύναμη στην τρίχα. Όποια κι αν είναι η ξανθιά απόχρωση που έχεις υιοθετήσει, με τη χρήση των προϊόντων Blondifier θα παραμείνει ζωντανή μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ
Silver: Σαμπουάν και κοντίσιονερ για γκρίζα μαλλιά. Με τη δύναμη του “Gloss Protect System”, που περιέχει αμινοξέα και αντιξανθιστικούς παράγοντες, εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα της κερατίνης χαρίζοντας απαλότητα στην τρίχα.

 

Merry Christmas Girl!
Οι γιορτές πλησιάζουν και πρέπει να αποφασίσεις τα δώρα που θα κάνεις στις κολλητές αλλά και στον εαυτό σου. Μιας και όλες έχετε εμμονή με τα περιποιημένα, λαμπερά και υγιή μαλλιά, το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ποια σειρά ταιριάζει σε κάθε μία ξεχωριστά. Η L’ Oréal Professionnel έχει ήδη φροντίσει για σένα, δημιουργώντας απίθανες Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα σε ξετρελάνουν. Ω ναι!

Θα τις βρεις κάτω από το δέντρο σου σε υπέροχα χρώματα και συσκευασίες, που θα δώσουν στα Χριστούγεννα αλλά και στα μαλλιά σου τη λάμψη που τους αξίζει!

Aναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. 

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!