Sexture: Η υφή στα μαλλιά που χαρίζει την πιο σέξι όψη στο χτένισμα

Μέχρι τώρα τα σέξι χτενίσματα ήταν εκείνα που είχαν ανάλαφρες μπούκλες, έξτρα όγκο στην κορυφή ή ψηλά και sleek updos όπως τα αγαπημένα της Jennifer Lopez. Οι celebrity hairstylists όμως, για το φετινό καλοκαίρι αποκαλύπτουν ότι η υφή στα μαλλιά παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο αν θέλεις να έχεις το πιο sexy χτένισμα ever. Η νέα τάση ονομάζεται “sexture” και στη συνέχεια θα δεις όλες τις λεπτομέρειες. 

Instagram: @gentlehairdos

Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά τα wet looks, που είδαμε στις πασαρέλες και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και μάλιστα στην πιο εξεζητημένη εκδοχή του αφού συνδυάζει το βρεγμένο εφέ με το 90’s chimped look. 

Instagram: @andrewfitzsimons

Το εφέ των νωπών μαλλιών, με τους φυσικούς κυματισμούς που δημιουργούν το νερό και το αλάτι της θάλασσας ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Η Khloe Kardashian το υιοθέτησε ήδη και έγινε viral. 

Πώς θα το πετύχεις: Το αγαπημένο και κλασικό salt spray είναι το προϊόν που θα πάρει μία από τις πρώτες θέσεις στο νεσεσέρ πολύ πριν τις διακοπές. Το απλώνεις σε νωπά μαλλιά, τα δουλεύεις με τα δάχτυλα και ιδανικά τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά. 

Instagram: @emmachenartistry

Όπως επίσης και η super λαμπερή όψη τόσο σε ίσια και σε σπαστά μαλλιά. Η φυσική λάμψη άλλωστε αποδεικνύει ότι είναι υγιή και περιποιημένα και δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό και σέξι από αυτό. 

Πως θα το πετύχεις: Για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου φυσικά λάμψη επιβάλλεται να είναι super ενυδατωμένα που σημαίνει ότι χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο conditioner και μάσκα εναλλάξ. Η ενυδατική θεραπεία νύχτας είναι μία εξίσου καλή πρόταση όπως επίσης και το έλαιο αμέσως μετά το styling. 

Instagram: @emmachenartistry

Όσον αφορά στα μαζεμένα μαλλιά, η απόλυτα φυσική υφή των μαλλιών, με έξτρα όγκο στην αλογοουρά και ανεπιτήδευτο, χωρίς υπερβολικό styling look προσφέρει ένα τέλειο και θηλυκό αποτέλεσμα. Η κορυφή είναι sleek και τα υπόλοιπα μαλλιά με κυματισμούς που θυμίζουν καλοκαιρινές βραδιές στο αγαπημένο σου νησί. Για να αποφύγεις το φριζάρισμα μπορείς να απλώσεις μια απαλή κρέμα φινιρίσματος ή έλαιο ενυδάτωσης στις άκρες. 

Instagram: @kathleen_hair

Ένα messy bun είναι από μόνο του σέξι αλλά αν αφήσεις μερικές τούφες, φυσικές και χωρίς τη χρήση συσκευής θερμότητας, να πέφτουν ελεύθερες στο πρόσωπο αλλά και το πίσω μέρος, δείχνουν σαν να έχεις μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και θέλεις απλά να απολαύσεις το πρωινό με τον αγαπημένο σου. 

 

Read More

And More