Shattered Roots: Η νέα τάση που θα σε σώσει αν είσαι ξανθιά χάρη στη φυσική ρίζα

Το ξανθό χρώμα, σε όποια απόχρωση κι αν έχεις τολμήσει χρειάζεται ανανέωση κάθε 3-4 εβδομάδες. Κι αν πάλι έχει καστανή ή πολύ σκούρα βάση τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα μιας και κάνει την εμφάνιση του νωρίτερα. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται οι αγαπημένοι μας haircolorists με μια τάση που θα λατρέψεις. 

Ονομάζεται “shattered roots” και κάνει ήδη θραύση στο TikTok ενώ celebrities όπως η Sofia Richie και Sydney Sweeney την έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό. Οι experts πετυχαίνουν το αποτέλεσμα με το αντίστροφο balayage που σημαίνει ότι ξεκινούν να βάφουν τα μαλλιά πιο σκούρα στην κορυφή ξανοίγοντας την απόχρωση όσο προσχωρούν προς τις άκρες. Στην ουσία δημιουργούν ένα ντεγκραντέ εφέ με απόλυτα φυσικό σβήσιμο. 

Photo by Brendon Thorne/Getty Images

Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ανοιχτόχρωμου μεν look χωρίς όμως να δείχνει ξεθωριασμένο λίγες ημέρες μετά τη διαδικασία της βαφής. Αντίθετα φαίνεται ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά μιας και η ρίζα έχει σκούρο τόνο. Το μεγάλο πλεονέκτημα των shattered roots είναι ότι οι επισκέψεις στον haircolorist μειώνοντας μιας και θα χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού μετά από 8 τουλάχιστον εβδομάδες. 

Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Οι experts δημιουργούν highlights κοντά στη ρίζα τα οποία μπερδεύουν με την ξανθιά απόχρωση που έχεις επιλέξει. Αυτό είναι το μικρό τους μυστικό ώστε ενώ μακραίνουν τα μαλλιά να υπάρχει μια ομοιομορφία που ξεγελά το μάτι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Παράλληλα έχει μια minimal αισθητική που αγαπούν πολύ οι stars και τα top models. H Sofia Richie που θεωρείται blonde icon, λίγο πριν από το γάμο της, υιοθέτησε το shattered roots trend το οποίο είναι συνώνυμο του “quiet luxury” και ταιριάζει πολύ στη φιλοσοφία της. Αποφάσισε να “σβήσει” την ένταση των κλασικών “old money highlights” για χάρη της τάσης που έγινε viral στο TikTok και θα δεις παντού τη νέα χρονιά/.

 

Read More

And More