Sliced bob: Είναι το κούρεμα που δείχνει τέλειο ακόμη και χωρίς styling

Ένα σωστό κούρεμα είναι το παν λένε οι hairstylists αφού μόνο έτσι δείχνουν τα μαλλιά σου τέλεια ακόμη και με το ελάχιστο styling ή τη χρήση συσκευών θερμότητας. Αν είσαι λοιπόν έτοιμη για μια αλλαγή ενόψει του χειμώνα και παράλληλα θέλεις ένα πρακτικό look, σήμερα σου έχω την τέλεια πρόταση. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends και ονομάζεται “sliced bob”. Ναι, ήρθε η ώρα να μπεις στο club του διασημότερου κουρέματος των τελευταίων χρόνων αλλά και του πιο ανάλαφρου ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addison Rae 💟 (@addisonraee)

Αφιερωμένο σ’ εσένα που αγαπάς το “I woke up like this” look, δείχνει υπέροχο τόσο αν αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα όσο και αν τα στολίσεις με αξεσουάρ ή τα μαζέψεις σε ένα cool half up. Είναι κατάλληλο για ίσια αλλά και σπαστά ή curly μαλλιά ενώ κάνει τα λεπτά να δείχνουν πιο πλούσια και με κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addison Rae 💟 (@addisonraee)

Το sliced bob δεν έχει ασυμμετρίες. Τα μαλλιά παραμένουν σε ένα μήκος με μια ελαφριά γραμμή άλφα. 

Γιατί πρέπει να επιλέξεις το συγκεκριμένο bob: Υπάρχουν αρκετοί τύποι. μεταξύ των οποίων το french bob, το ασύμμετρο αλλά και το κλασικό 70’s. Κάθε ένα από αυτά κρύβει μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Αν όμως δεν θέλεις να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο συχνά ή να ξοδεύεις ώρες στο μπάνιο σου προκειμένου να χαρίσεις στα μαλλιά τη φόρμα που θέλεις το sliced bob είναι ότι καλύτερο και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις μια δραματική αλλαγή.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Josh (@harryjoshhair)

Ποια είναι η λεπτομέρεια που του χαρίζει τη μοντέρνα πινελιά: Επειδή όλα τα μαλλιά έχουν το ίδιο μήκος χωρίς ασυμμετρίες μπορείς να διαχειριστείς το μπροστινό μέρος ανάλογα με τη διάθεση σου. Να ανασηκώσεις της ρίζα, να κάνεις χωρίστρα στη μέση ή μια βαθιά στην άκρη αλλάζοντας hairstyle με μία κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

Είναι το τέλειο look για τον χειμώνα που έρχεται: Οι experts υποστηρίζουν πως είναι tricky να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου το καλοκαίρι αφού κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα θα βρίσκεσαι στην άβολη περίοδο που τα μαλλιά μακραίνουν και θέλουν μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να τους δώσεις μια όμορφη γραμμή. Ένα bob όμως στα μέσα του φθινοπώρου είναι η τέλεια ιδέα αφού θα ανανεωθείς χωρίς να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές και θα αναπτυχθεί τους επόμενους μήνες ομοιόμορφα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Ościk-Alama (@cajmel)

Τι πρέπει να προσέξεις πριν κόψεις τα μαλλιά σου: Είναι ιδανικό μεν για όλους τους τύπους μαλλιών αλλά δείχνει υπέροχο στα ίσια και σπαστά. Αν έχει σγουρά ή πολύ σγουρά θα χρειαστεί να τα ισιώνεις μετά το λούσιμο. Φρόντισε να κρατήσεις το μήκος στο ύψος των ώμων και ζήτησε από τον κομμωτή να σου προτείνει το σωστό τρόπο styling.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale)

Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν: Ένα texturizing spray για όγκο θα σε βοηθήσει πολύ. Το απλώνεις στη ρίζα και δουλεύεις τα μαλλιά με τα δάχτυλα. Για ακόμη ωραιότερο αποτέλεσμα μπορείς να στερεώσεις τα πλαϊνά πίσω από τα αυτιά. 

 

Read More

And More