Soft Wave Bob: Είναι boho, ανάλαφρο και το τέλειο look για το Καλοκαίρι

Αν έχεις ακολουθήσει την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων στα μαλλιά που είναι το bob ένα είναι το σίγουρο: Δύσκολα θα το αποχωριστείς. Πρόκειται για ένα από τα πιο πρακτικά και κομψά ταυτόχρονα κουρέματα κι εκείνο που λατρεύουν οι hairstylists. Μπορείς να υιοθετήσεις πολλά και διαφορετικά hairstyles, να το αναβαθμίσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως είναι τα pins ή τα μαντήλια και παράλληλα να του χαρίσεις μια εντελώς διαφορετική όψη κόβοντας αφέλειες ή δημιουργώντας απαλές ασυμμετρίες.  

Κάθε σεζόν οι experts προτείνουν και μία νέα εκδοχή που έχει να κάνει τόσο με το μήκος και τις λεπτομέρειες όσο και με το styling. Και τη φετινή σεζόν εκείνο που θα δεις παντού είναι το “soft wave bob” aka οι απαλοί κυματισμοί που χαρίζουν στα μαλλιά την απόλυτη, καλοκαιρινή πινελιά. Μπορείς να υιοθετήσεις το look ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχεις κόψει τα μαλλιά σου, το χρώμα ή την υφή τους. Celebrities και it girls το έχουν κάνει ήδη κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estela Newbold (@estelanewbold)

Τα money piece highlights στις μπροστινές μόνο τούφες σε συνδυασμό με τους κυματισμούς δημιουργούν ένα απίθανο εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steph hui🦋 (@stxph.h)

Όσο αφορά στο hairstyle οι baby braids που είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν είναι η τέλεια ιδέα για τα πρωϊνά στο γραφείο αλλά και την παραλία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Purnell 🌻 (@ella_purnell)

Δύο τάσεις μαζί: Το shag συναντά το bob και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Πολύ απαλοί κυματισμοί από τη μέση περίπου και κάτω των μαλλιών. Είναι το κατάλληλo look αν είσαι καλεσμένη σε γάμο αλλά και για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amrita-Karma 🦋 (@amritapalahey)

Messy bob: Αν αγαπάς τα ανέμελα και ανεπιτήδευτα χτενίσματα θα λατρέψεις το συγκεκριμένο. Αρκεί να απλώσεις μικρή ποσότητα αφρού στις ρίζες και να κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλα. Θεωρείται το “no makeup make up” των χτενισμάτων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Josh (@harryjoshhair)

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κλασικό, ίσιο bob ένα ρετρό look είναι ότι ωραιότερο. Ένας μόνος κυματισμός λίγο πάνω από τις άκρες που θα πετύχεις χρησιμοποιώντας το σίδερο ισιώματος ή ένα μεγάλο, μεταλλικό pin, είναι αρκετός για να αναδείξει το minimal look. 

 

Read More

And More