«Tendy» ή αλλιώς η μικροσκοπική τάση στα μαλλιά που υιοθετούν τώρα όλες celebrities

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι τάσεις των 00s – όσον αφορά τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα χτενίσματα ακόμα και τα μακιγιάζ – έχουν κάνει δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν. Αυτή τη φορά, θα σταθώ στα χτενίσματα. Το tendy είναι ίσως το πιο πρόσφατο hairstyle trend του 2000 που επέστρεψε για να κατακτήσει – και πάλι! – το κόκκινο χαλί. Και όπως όλα δείχνουν το καταφέρνει μέχρι ώρας, αφού μερικές από τις πιο stylish celebrities παγκοσμίως, από την Dua Lipa στην Kim Kardashian, το υιοθετούν κατά κόρον για τις εμφανίσεις τους τόσο στο red carpet όσο και off-duty. 

Στην ίδια συνομοταξία θα μπορούσαν να βρίσκονται και οι πλεκτές αλογοουρές, τα baby braids – δηλαδή οι μικροσκοπικές πλεξούδες – και τα αυστηρά updos. Όλα αυτά έχουν επίσης εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα με την διαφορά πως το tendy επέστρεψε ανανεωμένο. Έχει κάνει ένα μοντέρνο upgrade, στο οποίο δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε.

Αν με ρωτάς, βρίσκω αυτό το χτένισμα εξαιρετικά κομψό. Απλό – για εμάς τα κορίτσια που δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μας – αλλά την ίδια στιγμή άξιο προσοχής. «Effortlessly chic look»: αυτή είναι η φράση που του ταιριάζει. Είναι ό,τι πρέπει όχι μόνο για μια βραδινή έξοδο αλλά και για μια super classy εμφάνιση στο γραφείο.

Τι ακριβώς είναι το trendy «tendy»; 

Το tendy είναι το αδερφάκι των tendrils που μεσουρανούσαν στις αρχές του 21ου αιώνα. Αυτές οι λεπτεπίλεπτες τούφες, δεξιά και αριστερά, που «ξεγλιστρούσαν» από την αλογοουρά, από τον επιμελώς ατημέλητο κότσο και δημιουργούσαν το κάδρο του προσώπου. Τα tendrils κατά καιρούς τα έχουμε δει στα κεφάλια διάφορων Χολιγουντιανών σταρ, όπως η Lori Harvey, η Gigi Hadid και η Hailey Bieber. Έχουμε δει όμως και την ακόμα πιο minimal εκδοχή, το tendy, μια μόνο τούφα μπροστά στο πρόσωπο. Ένα micro trend που χαρίζει κίνηση, φρεσκάδα και νεανικότητα στο όλο look. Ίσως και ένα μυστήριο… Μάλιστα το tendy ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών  – σγουρά, ολόισια, σπαστά – αλλά και σε όλα τα μήκη.

6 λαμπερές celebrities που έχουν υιοθετήσει το tendy και μοιράζουν… έμπνευση:

Hailey Bieber

Photo Credit: @haileybieber

Lais Ribeiro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Gigi Hadid

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Elsa Hosk

Photo Credit: @hoskelsa

Ashley Graham

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Lori Harvey

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Read More

And More