The Momager: Είναι το κούρεμα που συνδυάζει το δυναμισμό με τη θηλυκότητα

Τα 90’s έχουν την τιμητική τους φέτος όσον αφορά στις beauty τάσεις αλλά και τα 80’s, με τη σειρά τους κερδίζουν έδαφος κυρίως στα κουρέματα που προτείνουν οι hairstylists και υιοθετούν τα it girls, εκείνα που προωθούν και δημιουργούν trends με ένα μόνο post στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. 

H τελευταία τους αδυναμία είναι ένα κοντό κούρεμα που έχει δύο πηγές έμπνευσης. Αρχικά το εργαζόμενο κορίτσι των 80’s και στη συνέχεια το εμβληματικό κούρεμα της Momager Kriss Jenner. Εκείνο στο οποίο μένει πιστή εδώ και χρόνια και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. 

Instagram: @pixielott

Η μοντέρνα του εκδοχή είναι πιο ανάλαφρη και ανεπιτήδευτη, με πινελιές που του χαρίζουν μεγαλύτερη κίνηση και ένα εκλεπτυσμένο και κομψό φινίρισμα. Θυμίζει μεν το αγαπημένο pixie αλλά έχει περισσότερο όγκο και μήκος. Παράλληλα με το “momager” έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικά hairstyles ενώ η φράντζα και οι αφέλειες είναι δύο λεπτομέρειες που του προσφέρουν μια δροσερή και σύγχρονη όψη. Η Pixie Lott είναι μία από τις πρώτες που τόλμησαν να το υιοθετήσουν. Με το νέο της κούρεμα θυμίζει πολύ τη Πριγκίπισσα Diana ενώ το “στρογγυλεμένο” εφέ στην κορυφή παραπέμπει στο εμβληματικό bowl cut της Charlize Theron.  

Instagram: @melisayanik

Κι αν πιστεύεις ότι σε περιορίζει όσον αφορά στα outfits κάνεις λάθος. Ταιριάζει τέλεια με το casual look όσο και με τις πιο κλασικές ή minimal επιλογές. 

Instagram: @micahgianneli

Σχετικά με το μήκος, η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου. Μπορείς να ζητήσεις από τον hairstylsist έξτρα όγκο στην κορυφή και ένα σοφιστικέ “σβήσιμο” στο πίσω μέρος ή την πιο short εκδοχή του που είναι εξίσου υπέροχη. 

Instagram: @alyssainthecity

Οι baby bangs είναι επίσης μια τέλεια ιδέα μιας και χαρίζουν στο κούρεμα την πιο πρωτότυπη και νεανική όψη. Αν δε, τις συνδυάσεις με το wet look που είναι μία ακόμη μεγάλη τάση του καλοκαιριού θα ανακαλύψεις ότι μεταμορφώνεται.   

Instagram: @thaonhile

Κι αν είσαι έτοιμη για ένα πιο τολμηρό momager hair look, το συγκεκριμένο κινείται ανάμεσα στο pixie και το mullet, με έντονες ασυμμετρίες τόσο στα πλαϊνά όσο και στις αφέλειες σε ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και ηλικίες. 

 

Read More

And More