Tucked bob: Είναι το κούρεμα που θα συζητηθεί πολύ το Φθινόπωρο

Αν έχεις αποφασίσει ήδη να κόψεις τα μαλλιά σου ενόψει της νέας σεζόν εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τις μεγαλύτερες τάσεις αλλά και τα κουρέματα που χρειάζονται ελάχιστο styling ώστε να δείχνουν τέλεια. Γιατί ποια από εσάς μπορεί να περνά άπειρο χρόνο κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο ή μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου; Ρητορική είναι η ερώτηση. 

Ξεκινώ λοιπόν με την επιστροφή του bob. Υπήρξε ένα μικρό διάλλειμα μεν αλλά επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα με τις πιο ανατρεπτικές και ενδιαφέρουσες εκδοχές του. Μία από τις οποίες θα σου παρουσιάσω ευθύς αμέσως. Ονομάζεται “tucked bob” και έχει τέλεια κίνηση, όγκο αλλά και μια θηλυκή πινελιά που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Μπορείς να το υιοθετήσεις όποιο μήκος κι αν αποφασίσεις να έχεις. Πρόκειται για το απόλυτο French girl bob, ρετρό και μοντέρνο ταυτόχρονα, χαριτωμένο και φερμένο από τα 90’s αλλά και τα 20’s. 

Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με τον κομμωτή σου τις λεπτομέρειες. 

 

@katawii

@yougirl.joan

@fringehairsalon

Το “tucked bob” δείχνει υπέροχο με αφέλειες, curtain bangs αλλά και σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών. Το καστανό όμως είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του. 

Read More

And More