Wavy hairstyles: Σοφιστικέ, ανεπιτήδευτα, κομψά ή cool αυτά είναι τα ωραιότερα looks

Οι κυματισμοί στα μαλλιά παραμένει ο μοναδικός τρόπος να αναβαθμίσεις το beauty look με τον πιο εύκολο και cool τρόπο. Οι celebrity hairstyles τους λατρεύουν. Super models και it girls τους υιοθετούν ανεξάρτητα από το μήκος ή τον τύπο των μαλλιών τους. Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας και το μόνο σίγουρο είναι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. 

Κι αν πιστεύεις ότι υπάρχει ένας μόνο τρόπος να δημιουργήσεις wavy look κάνεις λάθος. Στη συνέχεια θα δεις τους ωραιότερους. Εσύ απλά θα χρειαστείς το σίδερο για μπούκλες και προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. 

Instagram: @nikkilee901

Η Cara Delevingne συνδυάζει τους κλασικούς κυματισμούς με τις μακριές της curtain bangs. Πρόκειται το πιο classy look που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου αρκεί να χρησιμοποιήσεις σίδερο με κεραμικές πλάκες. 

Instagram: @nikkilee901

Η Emma Roberts παραμένει πιστή στο California Girl look με τη χωρίστρα στη μέση και softr waves από τη μέση μέχρι τις άκρες. 

Instagram: @nikkilee901

Hilary Duff: Οι κυματισμοί της είναι iconic, ανάλαφροι και σέξι.

Instagram: @georgenorthwood

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob ή lob είναι όσο πιο απαλοί γίνεται και ξεκινούν σχεδόν από την κορυφή. 

Instagram: @rosiehw

Old Hollywood look και απόλυτα θηλυκό. Είναι το αγαπημένο hairstyle της Rosie Huntington-Whiteley κατάλληλο για μακριά μαλλιά χωρίς ασυμμετρίες ή φράντζες. 

Instagram: @thefashionbugblog

Sculpted waves με το πιο φυσικό εφέ. Είναι τέλειο ακόμη και για την πιο επίσημη, βραδινή έξοδο. 

Instagram: @haileybieber

Στις άκρες μόνο. Η Hailey Bieber τόλμησε να υιοθετήσει ένα κοντό bob το οποίο αναβαθμίζει με τα πιο διακριτικά waves που θα σε σώσουν αν έχεις λεπτά μαλλιά. 

Instagram: @andreasteen

Το ανεπιτήδευτο hairstyle των Γαλλίδων. Ότι πιο chic και minimal που θυμίζει πολύ το bedhead που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Μικρή ποσότητα texture hairspray σε νωπά μαλλιά και στέγνωμα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα είναι ο τρόπος για να το αποκτήσεις. Κι αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά ή σπαστά μπορείς να τα “δουλέψεις” με μια στρογγυλή, μεγάλη βούρτσα μόνο στις άκρες. 

Read More

And More