Weekend hair: 3 χτενίσματα για stylish εμφανίσεις ακόμη κι όταν βρέχει

Το weekend θα είναι βροχερό κι εσύ έχεις προγραμματίσει brunch με τις κολλητές σου, ψώνια και βραδινή έξοδο. Όσον αφορά στο beauty look που θα υιοθετήσεις και ειδικά το χτένισμα θα πρέπει να είναι πρακτικό μεν αλλά stylish και ει δυνατόν κατάλληλο για κάθε περίσταση. 

Η αυξημένη υγρασία προκαλεί φριζάρισμα και ο καλύτερος τρόπος να το αποφύγεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου. Κι αν πιστεύεις ότι θα σου προτείνω ένα απλό sleek low bun, κάνεις λάθος. Σου αποκαλύπτω τρία εμπνευσμένα hairstyles που θα σε σώσουν και παράλληλα θα αναβαθμίσουν το beauty look με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Μαλλιά μαζεμένα σε μια minimal, χαμηλή πλεξούδα μεν αλλά το twist στην κορυφή με δύο λεπτά, ελαστικά headbands χαρίζει την ξεχωριστή πινελιά που θέλεις. 

Photo by Edward Berthelot Getty Images

Κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κοντό bob θα υιοθετήσει το wet look που είναι μεγάλη τάση φέτος. Όχι, δεν θα σταθείς σε αυτό μόνο αλλά θα στερεώσεις τα πλαϊνά μέρη με τα αγαπημένα, απλά pins. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Δύο γαλλικές πλεξούδες που ξεκινούν από τη ρίζα και καταλήγουν στις άκρες των μαλλιών, με χωρίστρα στη μέση και δύο μπαρέτες είναι ότι χρειάζεσαι για το απόλυτο hairstyle ιδανικό τόσο για τις πρωινές όσο και τις βραδινές εμφανίσεις. 

Read More

And More