Αφέλειες, curtain bangs και μακριές φράντζες: Ο πιο έξυπνος τρόπος να αναβαθμίσεις το look σου ενόψει της νέας σεζόν

Αφέλειες, curtain, waterfall, 70’s ή french bangs είναι όλες τους απλά υπέροχες. Και ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις το hair look χωρίς να θυσιάσει το μήκος. Επίσης και σύμφωνα με τους experts, πρόκειται για την πιο σοφιστικέ πινελιά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Γαλλίδες τις λατρεύουν ενώ τόσο celebrities όσο και it girls τις υιοθετούν συχνά. 

Κι επειδή το φθινόπωρο βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά, εσύ έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου με τον κομμωτή και θέλεις μεν μια αλλαγή αλλά όχι δραματική, δες τις ωραιότερες αφέλειες και φράντζες στη συνέχεια. Μένει να επιλέξεις με ποιες θα υποδεχτείς τη νέα σεζόν.  

Instagram: @alisontoby 

French bangs: Είναι οι πιο κομψές και πρακτικές. Πιο μακριές στα πλάγια τονίζοντας με τον ωραιότερο τρόπο τα ζυγωματικά, ταιριάζουν σε όλες οπότε μπορείς να τις υιοθετήσεις είτε έχεις μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά όσο και bob. Ίσια, σπαστά ή σγουρά. Παράλληλα πρόκειται για το twist που δείχνει ακόμη πιο γοητευτικό όταν τα μαζεύεις σε αλογοουρά, bun και σινιόν.  

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for This Is About Humanity

Audrey’s bangs: Μπορείς να τις χαρακτηρίσεις και baby μιας και είναι σχετικά κοντές. Η Kim Kardashian τόλμησε να τις αποκτήσει και θα τις δει πολύ τους επόμενους μήνες. Η Audrey Hepburn τις λάτρεψε στα 50’s και 60’s και τις συνδύασε με συγκλονιστικά updos που έμειναν στην ιστορία αλλά και με το πολύ κοντό και εμβληματικό bixie της.  

Instagram: @glencocoforhair

Curtain bangs: Θεωρούνται πλέον κλασικές και οι πιο μοντέρνες, ρετρό και chic ταυτόχρονα. H Jane Birkin ήταν η βασίλισσα των curtain bangs. Εκείνη που τους έδωσε θρυλικές διαστάσεις και τις έκανε μόνιμη τάση τις τελευταίες, πολλές, δεκαετίες. Μακριές, χωρισμένες στη μέση και με τις άκρες τους να γίνονται ένα με τα μήκη, πρόκειται για τις φράντζες με τις περισσότερες αναζητήσεις στα social media. Κι αυτό επειδή δημιουργούν το τέλειο “κάδρο” για το πρόσωπο. 

Instagram: @dimitrishair

70’s: Αυστηρά χωρισμένες στη μέση και χτενισμένες με φορά προς τα έξω είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Θυμίζουν τις iconic της Farah Fawcett αλλά στην απόλυτα μοντέρνα εκδοχή. 

Instagram: @dualipa

Waterfall bangs: Η Dua Lipa τις έφερε στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να γίνουν trend μέσα σε μια βραδιά. Είναι αφέλειες, ασύμμετρες, συνήθως στο πλάι, με μήκος που φτάνει σχεδόν στο μέσο των ζυγωματικών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RİHANNA (@rihannaofficiall)

Εκτός από τη Lipa, τις υιοθέτησε και η Rihanna αλλά στην πιο εκκεντρική τους μορφή μιας και κάλυπταν τα μάτια της.   

Instagram: @rio_hair

Κοντές και ατίθασες: Ιδανικές για shag και bob, είναι οι φράντζες που ταιριάζουν ιδανικά στα σπαστά μαλλιά. Με grunge διάθεση πρόκειται για εκείνες που θέλουν ελάχιστο styling που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις συσκευή θερμότητας απλά τις αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά. 

Instagram: @jodiemcomer

Μακριές και ενσωματωμένες με το μήκος των μαλλιών: Και αυτό είναι το μυστικό της γοητείας τους. Ναι μεν είναι φράντζες αλλά δεν ξεχωρίζουν. Πρόκειται για την ιδανική λύση αν θέλεις μια διακριτική αλλαγή που θα κάνει όμως τη διαφορά. 

Instagram: @dimitrishair

BB bangs: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Joey King τις curtain bangs που όλες θέλουμε. Της iconic και πιο θηλυκές όλων. Εκείνες της Brigite Bardot. Κινούνται αριστουργηματικά ανάμεσα στις αφέλειες και τις φράντζες, χαρίζουν μια ρετρό αίσθηση στα μακριά μαλλιά κι αν στην κορυφή δημιουργήσεις έξτρα όγκο τότε έχεις πετύχει το απόλυτο sexy hair look. 

Photo by Michael Loccisano/Getty Images

Just Dakota: Κανονικά πρέπει να πάρουν το όνομα της μιας και δεν τις αποχωρίζεται τα τελευταία χρόνια. Είναι το σήμα κατατεθέν του beauty look της και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που πηγαίνουν στον κομμωτή με την φωτογραφία της στα χέρια. Οι bottleneck bangs της ηθοποιού έχουν 70’s επιρροή αλλά είναι πιο πλούσιες και ανάλαφρες. Πιο κοντές μπροστά και πιο μακριές στο πλάι κολακεύουν τα μήκη με μοναδικό τρόπο. 

Read More

And More