Αφέλειες: Οι celebrities που τις υιοθέτησαν στο Met Gala

To Met Gala πραγματοποιήθηκε και οι stars έγραψαν και πάλι ιστορία. Τα beauty looks που υιοθέτησαν θα σχολιάζονται για εβδομάδες και κάποια θα καταχωρηθούν στα αρχεία ως τα ωραιότερα ever. Κι αν πρέπει να επιλέξω ένα hair look που έκανε θραύση στο φετινό Met Gala και είναι αναμφισβήτητα η νέα μεγάλη τάση αυτό είναι οι αφέλειες. Αληθινές και μη. Τι εννοώ; Δες στη συνέχεια!

Η Megan Fox προτίμησε τις faux microfringes που παραπέμπουν στα 20’s και της χάρισαν ένα απίθανο twist στην ούτως ή άλλως super εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ο hairstylist Andrew Fitzsimmons εμπνεύστηκε το hairstyle από την Bettie Page. Μάζεψε τα μαλλιά της Megan σε μια πολύ μακριά και ιδιαίτερη πλεξούδα  και τοποθέτησε μικρές, λαμπερές και sleek αφέλειες aka baby bangs που της ταίριαζαν πολύ. 

@meganfox

Kristen Stewart: Ο προσωπικός της hairstylist και στενός της φίλος Adir Abergel της χάρισε ένα από τα ωραιότερα hair looks της βραδιάς. Με 50’s διάθεση μάζεψε τα strawberry blonde μαλλιά της σε μια ψηλή, κυματιστή αλογοουρά και δημιούργησε αφέλειες στην κορυφή ακριβώς θυμίζοντας έντονα χτενίσματα stars του old Hollywood όπως η Lucille Ball. 

@hairbyadir

Billie Eilish: Σαφέστατη έμπνευση του χτενίσματος ήταν το εμβληματικό της Marylin Monroe. Η rapper άλλωστε ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Met Gala με τα υπέροχα, ξανθά μαλλιά της κομμένα σε ένα bob με όγκο, κίνηση και απίθανες αφέλειες. Πρόκειται για το hair look που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες αφού το retro επιστρέφει δυναμικά καθώς φαίνεται. 

@robrumseymua

Ήρθε η στιγμή να το σκεφτείς σοβαρά.

 

Read More

And More