Αξεσουάρ μαλλιών: It girls και celebrities φορούν τα ωραιότερα και εμπνέουν

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και το πιο απλό χτένισμα είναι να φορέσεις το σωστό αξεσουάρ μαλλιών. Από τα απλά pins που βρίσκονται σε πληθώρα στο νεσεσέρ και την τσάντας σου μέχρι το κλασικό μαύρο headband που λατρεύει η Jennifer Lawrence αλλά και τις παραμάνες που φέτος κάνουν θραύση, είναι όλα τους απίθανα. 

Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα είτε τα μαζέψεις σε ένα ανεπιτήδευτο χαμηλό ή ψηλό bun με το σωστό αξεσουάρ θα μοιάζεις σαν να επιστρέφεις μόλις από την εβδομάδα μόδας. Ακόμη κι αν δεν έχεις συλλογή είναι σίγουρο ότι στα συρτάρια σου υπάρχουν αρκετά που ούτε είχες φανταστεί ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Τι εννοώ; Τα it girls στερεώνουν τη χωρίστρα ακόμη και με το επαγγελματικό clip του κομμωτή σου. Δες στη συνέχεια τι ακριβώς εννοώ και αποφάσισε ποιο look θα αντιγράψεις σήμερα το βράδυ. 

Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images

Τα pins που χρησιμοποιούν οι hairstylists για να δημιουργήσουν τα ρετρό waves μένουν στη θέση τους και στολίζουν τα μαλλιά με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

Instagram: @e1isabethng

To claw clip παραμένει μεγάλο trend. Στερεώνει μεν το low bun αλλά παράλληλα αναβαθμίζει το χτένισμα με τον πιο cool και stylish τρόπο. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Παραμάνες: Κάνουν θραύση τον φετινό χειμώνα. Αρκεί μια μικρή έρευνα και θα βρεις τις ωραιότερες. 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Υπερμεγέθη, αγαπημένα και κλασικά πλέον μεταλλικά clips. Ιδανικά αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob και περνάς μία ακόμη bad hair day. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το απόλυτα sleek look με χωρίστρα στη μέση και να τοποθετήσεις δύο σε κάθε πλευρά. 

Photo by John Lamparski/Getty Images

Η Jennifer Lawrence έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από headbands και σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει ότι είναι ο πιο safe τρόπος να αποκτήσεις ένα chic hair look με μία κίνηση.  

Instagram: @linda.sza

Μια απλή κορδέλα μπορεί να σε σώσει. Την δένεις φιόγκο στην αλογοουρά ή το απλό half up. 

Instagram: @taylor_hill

H Taylor Hill έκοψε τα μαλλιά της σε pixie. Κι αν πιστεύεις ότι την περιορίζει στο styling κάνεις λάθος. Φορά την ελαστική, κλασική, μαύρη κορδέλα και χαρίζει στο κούρεμα την πιο hot πινελιά.  

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Ένας μεγάλος φιόγκος είναι το αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις σήμερα κιόλας. Η Sarah Jessica Parker άνοιξε τον δρόμο κι αν δεν είσαι τόσο τολμηρή και τα it girls ακολουθούν πιστά το μεγαλύτερο trend του χειμώνα. 

Read More

And More