Αξεσουάρ μαλλιών: Φόρεσέ τα όπως οι celebrities

Διανύουμε τον μήνα των Awards με τα SAG να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα BAFTA, Critics και τέλος τα Oscars εν αναμονή. Δύο χρόνια απουσίας από το κόκκινο χαλί, λόγω της πανδημίας, ήταν αρκετά και τώρα ήρθε η στιγμή να εμφανιστούν και πάλι οι celebrities με τις πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις ever. Και, κυρίως, με τα ωραιότερα χτενίσματα, που αποτελούν έμπνευση για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου. Κι εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες.

Οι celebrity hairstylists από την άλλη, φροντίζουν να ανεβάζουν posts στο Instagram από τα παρασκήνια, όπου φαίνεται ο τρόπος που δημιουργούν τα hairstyles, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις, μία από τις οποίες είναι τα αξεσουάρ. Τα είδαμε άλλωστε και στα fashion shows της σεζόν και το σίγουρο είναι πως θα τα τιμήσεις, ειδικά τώρα την άνοιξη.

Adir Abergel, Marissa Marino, Gregory Russel και Mara Roszak είναι μερικοί από τους hairstylists που επιμελούνται μαλλιά stars όπως οι Selena Gomez, Madeline Brewer, Helen Mirren, Kate Hudson, Anya Taylor Joy και Olivia Holt μεταξύ άλλων. 

 Από τον φιόγκο στον κότσο της Selena Gomez μέχρι το λεπτό κορδόνι που τοποθέτησε ο Adir Abergel στο bun της Madeline Brewer και το matchy headband της Helen Mirren, είναι όλα τους υπέροχα. Δες τα στη συνέχεια και αποφάσισε ποιο θα αντιγράψεις πρώτο.  

Selena Gomez: Στα SAG Awards υιοθέτησε τον αγαπημένο της κότσο στολισμένο με έναν μαύρο, βελούδινο φιόγκο ακολουθώντας το twist που έχουμε δει και στην Lily Collins μέσα στις γιορτές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino)

Madeline Brewer: Την ίδια βραδιά, ο Abergel δημιούργησε ένα τέλειο και πολύ κομψό σινιόν στην Brewer. Ο hairstylist έχει μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ, τα οποία συχνά φτιάχνει μόνος του με κορδόνια και κορδέλες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στερέωσε στη βάση του κότσου ένα χρυσό κορδόνι, χαρίζοντας μια μοναδική πινελιά, minimal αλλά ξεχωριστή.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

Helen Mirren: Μία ακόμη υπέροχη εμφάνιση της λατρεμένης ηθοποιού. Ακολούθησε το μονοχρωματικό trend, συνδυάζοντας τη δημιουργία που φορούσε με το μακιγιάζ και το headband. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Strettell (@jostrettell)

Kate Hudson: Τολμά να υιοθετεί ρετρό χτενίσματα που της ταιριάζουν πολύ. Το μεταλλικό αξεσουάρ στον κότσο της είναι rock και chic ταυτόχρονα και ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμίσεις το messy bun με μία μόνο κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Anya Taylor-Joy: Το αγαπημένο beauty icon με τα απίθανα, πολύ μακριά μαλλιά που την κάνουν να μοιάζει με νεράιδα γνωρίζει πως μπορεί να ακολουθήσει όλες τις τάσεις και να τολμήσει ακόμη και τα πιο εξεζητημένα looks και κυρίως τα ρετρό. Αυτό ακριβώς κάνει και στη συγκεκριμένη της εμφάνιση αφήνοντας τα μαλλιά της ελεύθερα μεν αλλά με το τέλειο headband να προσφέρει το twist που κάνει τη διαφορά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Zoey Deutch: Matchy headband με το φόρεμα της. Ρετρό, κοριτσίστικο και θηλυκό μαζί είναι το hair look που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Olivia Holt: Τα oversided clips είναι τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι celebrities. Αν δε, έχουν πέρλες ακόμη καλύτερα. Πρόκειται για εκείνα που αναβαθμίζουν το bob με τον καλύτερο τρόπο ενώ ταιριάζουν και σε μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olivia holt (@olivia_holt)

Juno Temple: Στα SAG Awards εμφανίστηκε με την τέλεια, ψηλή fishtail στολισμένη με μεταλλικό αξεσουάρ που θυμίζει κρίκο, στο σημείο που στερεώνεται. Η hairstylist Mara Roszak που ευθύνεται για το look αποκάλυψε πως έφτιαξε μόνη της το αξεσουάρ προκειμένου να χαρίσει την τελική πινελιά στο ούτως ή άλλως υπέροχο look.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak)

Τώρα μένει να ανανεώσεις τη συλλογή σου. 

Read More

And More