Αν βάψεις τα μαλλιά σου με Olia της Garnier δεν θα επιστρέψεις σε άλλη! Ο Ν. Βιλλιώτης εξηγεί γιατί!

Το νέο για το πόσο συγκλονιστικά αποτελέσματα εξασφαλίζει η ολοκαίνουρια Olia της Garnier έχει διαδοθεί με πρωτόγνωρη ταχύτητα. Θα σου πω μόνο το εξής: οοοοοολα αυτά τα χρόνια που κινούμαι στον χώρο της ομορφιάς, είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω τόσες ερωτήσεις για το νέο θαύμα την βαφής μαλλιών στο σπίτι! Άλλες την δοκίμασαν ήδη και ζητούν να μάθουν τα πώς και τα γιατί των θεαματικών αποτελεσμάτων στα μαλλιά τους (“Μετά την βαφή τα μαλλιά μου ήταν πιο απαλά σε σχέση με πριν!”, ήταν μια από τις παρατηρήσεις που έφτασαν με inbox) και άλλες ρωτούν γιατί να την προτιμήσουν σε σχέση με άλλες βαφές μαλλιών.
Και σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή ζητάω απαντήσεις για το τέλειο χρώμα μαλλιών, η αντανακλαστική αντίδραση είναι ένα τηλεφώνημα στον Νικόλα Βιλλιώτη, official hair colorist της Garnier, στο όνομα του οποίου ορκίζονται πολλές, πολλές διάσημες.
Και να οι απαντήσεις που πήρα!
Olia: η μόνη βαφή μαλλιών στο σπίτι με την δύναμη του Ελαίου!
Όλες μας ξέρουμε ότι το λάδι κάνει θαύματα στα μαλλιά μας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απαλότητα (σίγουρα θα έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου ένα λάδι μαλλιών για μετά το λούσιμο). Η Olia είναι η μοναδική βαφή για το σπίτι η οποία δρα αποκλειστικά με την δύναμη του ελαίου. Με 60% έλαιο στην σύνθεσή της, δεν εξασφαλίζει μόνο αξεπέραστη απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά, αλλά οδηγεί το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας.
“Οι κοινές βαφές περιέχουν στην σύνθεσή τους χρωστικά και νερό. Τα χρωστικά είναι φιλικά προς το νερό με αποτέλεσμα να μην εισχωρούν όλα μέσα στην τρίχα κι έτσι να έχουμε απώλεια χρώματος. Η Olia είναι η μοναδική βαφή στο σπίτι που λειτουργεί με την δύναμη του ελαίου. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρωστικά δεν είναι καθόλου φιλικά με το λάδι με αποτέλεσμα να έρχονται και να εισχωρούν όλα μέσα στην τρίχα κι εμείς να εξασφαλίζουμε πολύ καλύτερο και εντονότερο χρώμα! Επιπλέον, πέραν της τέλειας απόδοσης χρώματος, επιτυγχάνουμε περισσότερη λάμψη, μεγαλύτερη διάρκεια και βέβαια αυτό το βλέπεις ποιοτικά στα μαλλιά τα οποία δεν αφυδατώνονται!”, μου εξηγεί ο Νικόλας Βιλλιώτης.
Και με την κάλυψη των λευκών τι γίνεται;
“Η Olia έχει 100% κάλυψη των λευκών. Είναι πρωτοφανές!”, μου εξηγεί ενθουσιασμένος ο official colorist της Garnier στην άλλη άκρη της γραμμής και συνεχίζει: “Είναι από τα πρώτα πράγματα που τέσταρα μόνος μου σε τρεις γυναίκες. Χωρίς να τους πω ότι άλλαξα βαφή, μόνες τους παρατήρησαν ότι τα μαλλιά τους είχαν πιο έντονο, πλούσιο χρώμα, τα λευκά ήταν ανύπαρκτα και φυσικά η υφή τους απαλή όσο δεν την είχαν δει ξανά πριν!”.
Πρακτική και εύκολη στην χρήση!
Η προετοιμασία της βαφής γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπολάκι και πινέλο. Αλλά αντίθετα με τις κοινές βαφές μαλλιών στο σπίτι, το σωληνάριο της Olia είναι 60 γραμμαρίων. Τι σημαίνει αυτό; Η αναλογία ανάμιξης είναι ένα προς ένα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος!
Και μερικά ακόμη plus:
-Δεν στάζει. Η υφή της Olia είναι κρεμώδης και θυμίζει περισσότερο μάσκα μαλλιών παρά βαφή.
-Δεν μυρίζει! Σε αντίθεση με τις κοινές βαφές η Olia δεν περιέχει αμμωνία. Αντίθετα, η ενοχλητική αυτή μυρωδιά έχει αντικατασταθεί από ένα λεπτό άρωμα λουλουδιών.
-Κοστίζει μόλις €7.99
Αλήθεια, εσύ μετά από όλα αυτά σκέφτεσαι να εμπιστευτείς το χρώμα των μαλλιών σου κάπου αλλού;

Read More

And More