Ανανέωση τώρα! 17 stars σου προτείνουν εντυπωσιακά κουρέματα!

Η επιστροφή μας από τις διακοπές μας θέλει ανανεωμένες. Για τον λόγο αυτό, η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι απαραίτητη. Καιρό τώρα φλερτάρεις με την ιδέα μιας εντυπωσιακής αλλαγής στα μαλλιά σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν είσαι έτοιμη να την υποστηρίξεις, ή ακόμη και αν σου ταιριάζει.

Να επιλέξεις το τολμηρό πορτοκαλοκόκκινο της Τάμτα, να αποχωριστείς τα πλούσια και μακριά μαλλιά σου για ένα καρέ όπως είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη ή να επιλέξεις μερικές φωτεινές ανταύγειες;

Πριν σηκώσεις το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, κάνε κλικ εδώ, ανέβασε τη φωτογραφία σου και πειραματίσου με τα πιο διάσημα looks ανά τον κόσμο!

Το make over του TLIFE θα γίνει ο καλύτερος σύμβουλος σου για να δεις αν πραγματικά η αλλαγή που σκέφτεσαι σου ταιριάζει. Πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, διάβασε τους παρακάτω βασικούς κανόνες.

Χρυσοί κανόνες για να αποκτήσεις την κουπ και το χρώμα των ονείρων σου!
1. Τα πολύ κοντά μαλλιά κολακεύουν γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά και αδύνατο πρόσωπό. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ξανασκέψου το!
2. Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο ή περιττά κιλά, δοκίμασε ένα κούρεμα με έντονες μύτες στα πλαϊνά και φράντζα που θα δημιουργήσει την εντύπωση ύπαρξης γωνιών στο πρόσωπό σου.
3. Τα έντονα χρώματα όπως αυτό της Τάμτα, χρειάζονται ειδική περιποίηση στο σπίτι ούτως ώστε να διατηρηθεί ο τόνος ζωντανός. Δοκίμασε εξειδικευμένα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, serum λάμψης και μάσκες διατήρησης χρώματος.
4. Αν θέλεις να μεταμορφωθείς από κοκκινομάλλα ή μελαχρινή σε μοιραία ξανθιά, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, καθώς πρόκειται για μια αλλαγή που δεν μπορεί να γίνει εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη! Οι ειδικοί προτείνουν να ανοίγεις τα μαλλιά σου 2-3 τόνους τη φορά.
5. Οι στιλιζαρισμένες κουπ ανήκουν πια στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις θέλουν τα μαλλιά να δείχνουν φυσικά και υγιή. Απόφυγε, λοιπόν, ένα χτένισμα που θα σε κάνει να περνάς ώρες ατελείωτες μπροστά από τον καθρέφτη σου!

Read More

And More