Ανεπιτήδευτα, girly, sexy ή πιο boho: 6 καλοκαιρινά χτενίσματα που θα σε ενθουσιάσουν

Οι πρώτες αποδράσεις στα κοντινά νησιά έχουν ξεκινήσει ενώ προετοιμάζεσαι σιγά-σιγά και για τις διακοπές. Και αυτό σημαίνει ότι έχεις την πιο ανάλαφρη διάθεση στην οποία δεν χωρούν επιτηδευμένα beauty looks. Αντιθέτως, χρησιμοποιείς ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά σου είναι μαζεμένα σε ένα messy bun. 

Επειδή όμως θέλεις να γεμίσεις το feed σου στο Instagram με stylish φωτογραφίες σε ειδυλλιακά τοπία, έχω να σου προτείνω τα ωραιότερα hairstyles που θα πετύχεις πανεύκολα χωρίς τη χρήση συσκευής θερμότητας ή ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Κι αν αναρωτιέσαι, φυσικά και υπάρχουν buns στις προτάσεις μου όπως επίσης half-up, πλεξούδες και αλογοουρές. 

Εσύ θα πρέπει να έχεις μαζί σου μερικές κορδέλες, pins και ένα texture spray ιδανικά σε travel size. 

Instagram: @maralafontan

Πλεξούδες στο πλάι: Θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια και είναι ίσως το πιο εύκολο και stylish χτένισμα που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Η χωρίστρα στη μέση αναβαθμίζει το απλό look όπως και το χαλαρό και όχι sleek εφέ στην κορυφή. 

 

Instagram: @izzydilg

Sexy Updo: Θυμίζει το εμβληματικό Pamela’s αλλά στην πιο ανάλαφρη εκδοχή του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά, να την στριφογυρίσεις και να την στερεώσεις στην κορυφή με μερικά pins. Τις τούφες που ξεφεύγουν τις αφήνεις να πέφτουν ατίθασα στο πρόσωπο και τον αυχένα. 

Instagram: @izzydilg

Half up: Πιάνεις μόνο το μεσαίο μέρος των μαλλιών και το στερεώνεις με ένα claw clip. Τα πλαϊνά μένουν ελεύθερα κι εσύ έχεις μόλις δημιουργήσει το τέλειο χτένισμα για τις πρωινές ή απογευματινές βόλτες στο νησί.  

Instagram: @cassdimicco

Αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση: Είναι πάντα μια καλή ιδέα ειδικά τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι εξαιρετικά υψηλή. Για να ξεφύγεις από την κλασική της μορφή θα κάνεις χωρίστρα στη μέση που χαρίζει μια 70’s πινελιά και θα απλώσεις μικρή ποσότητα ελαίου τα πλάγια αλλά και το μήκος ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα που προκαλεί η υγρασία.  

Instagram: @laurenladnier

Girlie πλεξούδες: Αν θέλεις ακόμη και στην παραλία να έχεις ένα ιδιαίτερο χτένισμα η διπλή πλεξούδα που συγκρατείς με δύο χαριτωμένα κορδελάκια είναι απλά απίθανη. Μαζεύεις τα μαλλιά σου χαμηλά, ξεκινάς να τα πλέκεις 1-2 φορές μόνο και στη συνέχεια τα χωρίζεις στη μέση και δημιουργείς δύο πλεξούδες.  

Instagram: @lucywilliams02

Sleek low bun: Ταιριάζει τόσο στην παραλία όσο και στην βραδινή σου έξοδο στο beach bar. Μπορείς να το πετύχεις ακόμη και με τα χέρια σου αρκεί να απλώσεις μικρή ποσότητα texture ή salt spray στην κορυφή. Τα πιάνεις χαμηλά με μερικά pins και αφήνεις την άκρη ελεύθερη.  

 

Read More

And More