Αντηλιακό μαλλιών: Το προϊόν που προστατεύει από την ξηρότητα, τη θαμπάδα και το ξεθώριασμα

Για την αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος γνωρίζεις τα πάντα και είμαι σίγουρη πως ακολουθείς κατά γράμμα τις συμβουλές των δερματολόγων. Τα μαλλιά όμως είναι επίσης ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται φροντίδα και προστασία από τον ήλιο και τη θάλασσα που προκαλούν ξηρότητα, θαμπάδα αλλά και ξεθώριασμα όταν είναι βαμμένα.

Για να παραμείνουν λαμπερά και υγιή επιβάλλεται να χρησιμοποιείς το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, φυσική λάμψη και σταθερότητα στο χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται να υπάρχει μόνιμα στην τσάντα θαλάσσης. Οι νέες φόρμουλες περιέχουν εκτός από αντηλιακά φίλτρα, έλαια και φυσικά συστατικά που θρέφουν ταυτόχρονα την τρίχα προσφέροντας την απαραίτητη υγρασία.

Πριν βάλεις στο καλάθι αγορών σου το νέο αντηλιακό μαλλιών δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου.  

Apivita Bee Safe Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα: Ενυδατικό λάδι για προστασία και θρέψη. Προστατεύει τα μαλλιά και χαρίζει λάμψη χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και λάδι ηλίανθου ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει χωρίς να τα βαραίνει με τη βοήθεια των φυσικών ελαίων Αβησσυνίας, από κουκούτσια σταφυλιού, ελιάς και jojoba. 

Luxurious Suncare Sun Protection Hair Spray:  Με UV προστασία και τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα. Προσφέρει προστασία στα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα τα μαλακώνει και τα θρέφει, ενδυναμώνοντας την τρίχα. Τα έλαια από Χαμομήλι και Αβησσυνία χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Korres Κόκκινο Αμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών: Ενισχυμένο με Αλόη, προβιταμίνη Β5, εκχυλίσματα από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο, προστατεύει και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά, διατηρώντας το χρώμα και τη λάμψη τους.

Kerastase Soleil Huile Sirene: Απαλό διφασικό σπρέι που χαρίζει το τέλειο beach waves look. Είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu που θρέφει την τρίχα και την κρατά πλούσια ενυδατωμένη. Χαρίζει λαμπερό φινίρισμα και αφήνει υπέροχο άρωμα γιασεμί και τουμπερόζα. 

Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray: Σπρέι προστασίας μαλλιών υψηλής απόδοσης με προβιταμίνη Β5 που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UV.

Read More

And More