Αντηλιακό μαλλιών: Το απαραίτητο προϊόν για την παραλία και την πόλη – 5 για να επιλέξεις

Για την αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος γνωρίζεις τα πάντα και είμαι σίγουρη πως ακολουθείς κατά γράμμα τις συμβουλές των δερματολόγων. Τα μαλλιά όμως είναι επίσης ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται φροντίδα και προστασία από τον ήλιο και τη θάλασσα που προκαλούν ξηρότητα, θαμπάδα αλλά και ξεθώριασμα όταν είναι βαμμένα.

Για να παραμείνουν λαμπερά και υγιή επιβάλλεται να χρησιμοποιείς το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, φυσική λάμψη και σταθερότητα στο χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται να υπάρχει μόνιμα στην τσάντα θαλάσσης. Οι νέες φόρμουλες περιέχουν εκτός από αντηλιακά φίλτρα, έλαια και φυσικά συστατικά που θρέφουν ταυτόχρονα την τρίχα προσφέροντας την απαραίτητη υγρασία.

Πριν βάλεις στο καλάθι αγορών σου το νέο αντηλιακό μαλλιών δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου.  

 

 

 

Aveda Sun Care Protective Hair Veil: Ανάλαφρο σπρέι σαν πέπλο προστασίας, ανθεκτικό στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα προστασίας για να προφυλάξει τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο και την ξηρότητα.  

Rene Furterer Solaire Προστατευτικό Σπρέι Μαλλιών από τον ήλιο KPF50+: Με δείκτη προστασίας της κερατίνης KPF50+ αφήνει τα μαλλιά απαλά και πλούσια ενυδατωμένα χωρίς να τα βαραίνει.

 

 

Kerastase Soleil Huile Sirene: Απαλό διφασικό σπρέι που χαρίζει το τέλειο beach waves look. Είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu που θρέφει την τρίχα και την κρατά πλούσια ενυδατωμένη. Χαρίζει λαμπερό φινίρισμα και αφήνει υπέροχο άρωμα γιασεμί και τουμπερόζα. 

 

Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray: Σπρέι προστασίας μαλλιών υψηλής απόδοσης με προβιταμίνη Β5 που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UV. 

Schwarzkopf Professional Bonacure Sun Protect Scalp & Hair Mist: Σπρέι που προστατεύει τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό της κεφαλής από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164