Αποφάσισες να γίνεις καστανή; Πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου δες τις ωραιότερες αποχρώσεις

Αν δεν το έχεις ήδη προσέξει θα πρέπει να σου αποκαλύψω ότι όλο και περισσότερα it girls, super models και celebrities, τον τελευταίο καιρό έχουν υιοθετήσει υπέροχες καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά. Επιστροφή στο φυσικό, γλυκό και ότι ωραιότερο για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται. Μεταξύ μας, είναι και το χρώμα που δεν χρειάζεται συντήρηση συχνά μιας και δεν δημιουργείται τεράστια διαφορά ανάμεσα στη ρίζα και το μήκος. 

Επίσης, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που αγαπούν πολύ οι celebrity haircolorists αλλά και η καλύτερη λύση αν θέλεις να ξεκουράσεις τα μαλλιά σου από τα ξανοίγματα και highlights. Κι αν πιστεύεις πως πρόκειται για ένα λιγάκι “βαρετό” ή αδιάφορο look θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι κομψό, γήινο και τονίζει τα χαρακτηριστικά με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey Bieber ήταν μία από τις πρώτες celebrities που υιοθέτησαν το καστανό χρώμα. Έμεινε πιστή για αρκετά χρόνια στο αγαπημένο ξανθό αλλά τελικά την κέρδισε το “expensive brunette”. Μια απόλυτα φυσική απόχρωση ιδανική για τις μεσαίες επιδερμίδες. Κι αν τα highlights κάνουν την εμφάνιση τους μετά από μερικά λουσίματα, ακόμη καλύτερα μιας και χαρίζουν έξτρα λάμψη που μοιάζει με sunkissed εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltzbeckham)

H Nicola Peltz-Beckham, στα μέσα του καλοκαιριού έκανε την έκπληξη με μια δραματική αλλαγή αμέσως μετά το γάμο της με τον Brοoklyn. Επέλεξε μια “rich chocolate” απόχρωση που δημιουργεί αντίθεση με το πράσινο χρώμα των ματιών της ενώ αναβάθμισε ακόμη περισσότερο το look με τις ασύμμετρες αφέλειες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss)

Η Karlie Kloss είναι μία ακόμη ξανθιά που αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό της look για χάρη του φυσικού καστανού. Φωτεινό και με διακριτικά highlights είναι μία από τις πιο safe επιλογές ειδικά αν δεν είσαι έτοιμη για ένα σκούρο, σοκολατί τόνο όπως της Peltz. Επίσης είναι κατάλληλο για τους ανοιχτούς τόνους δέρματος και δείχνει τέλειο σε όλα τα μήκη μαλλιών ακόμη και τα κοντά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Τελευταία στη σειρά είναι η Cara Delevningne που μόλις έβαψε τα μαλλιά της σε ένα καστανό με cinnamon υποτόνο. Μην ξεχνάς πως και οι κόκκινες αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν και το super model κινήθηκε ανάμεσα στα δύο trends υιοθετώντας ένα υπέροχο χρώμα που τα συνδυάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gallagher (@jakegallagherhair)

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν γίνεις καστανή

  • Μεγάλη σημασία έχει η βάση που ήδη έχεις και αυτό σημαίνει πως αν είναι ξανθιά το πιθανότερο είναι μετά από τα πρώτα λουσίματα το ξανθό χρώμα να βγει στην επιφάνεια. Κάθε φορά που θα βάφεις όμως τα μαλλιά σου το συγκεκριμένο εφέ θα μειώνεται.
  • Επιβάλλεται να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά ώστε να παραμείνει το χρώμα λαμπερό και φυσικό. 
  • Οι καστανές αποχρώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα λαμπερές αρκεί να ενυδατώνεις συχνά και σωστά τα μαλλιά. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πρέπει να χρησιμοποιείς μάσκα αμέσως μετά το λούσιμο και να την αφήνεις να δράσει για μερικά λεπτά πριν την ξεβγάλεις. 
  • Στις άκρες μπορείς να απλώνεις καθημερινά μικρή ποσότητα ελαίου που τις θρέφει και τις προστατεύει. 
  • Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, μετά το λούσιμο ώστε να μειώσεις τη φθορά που προκαλεί το σεσουάρ. 
  • Κι αν χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας πάντα πρέπει να απλώνεις προηγουμένως προϊόν προστασίας ώστε να παραμένει η τρίχα υγιής και το καστανό σου χρώμα αναλλοίωτο. 

 

Read More

And More