Αποφάσισες να βάψεις τα μαλλιά σου; Αυτές είναι οι αποχρώσεις που προτείνουν οι celebrity hair experts

Στις αρχές του Μαίου και λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου. Εντυπωσιάστηκες και από την Jessica Chastain και το νέο της look που άφησε άφωνους τους πάντες στο Met Gala, είμαι σίγουρη. Και επιβάλλεται να σου αποκαλύψω ότι υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και πιο sexy αποχρώσεις, σύμφωνα πάντα με τους hair experts. Υπάρχουν όμως 4 ακόμη που θα δεις στη συνέχεια και θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις. 

Instagram: @renatocampora

Platinum Blonde: Είναι εξεζητημένο και ιδανικό για ανοιχτές επιδερμίδες. Καλό είναι να τολμήσεις την αλλαγή μόνο αν έχεις ήδη ανοιχτή βάση έτσι ώστε να προστατέψεις την τρίχα από τη φθορά που προκαλούν οι χημικές επεξεργασίες που χρειάζονται. Πρόκειται για μία από τις πιο cool αποχρώσεις του ξανθού κι εκείνη που θα σε μεταμορφώσει. 

Instagram: @dimitrishair

Copper Red: Το κόκκινο είναι και πάλι εδώ και η καλοκαιρινή του εκδοχή είναι χάλκινη και θυμίζει το αγαπημένο strawberry blonde. Η διαφορά είναι ότι επικρατεί το κόκκινο και όχι το ξανθό και ταυτόχρονα δεν ξεθωριάζει εύκολα. Παρ’ όλα αυτά χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά και αντηλιακό spray στην παραλία. 

Instagram: @dualipa

Glossy Brunette: Το σκούρο καστανό είναι θηλυκό και ότι πιο φυσικό. Τη φετινή σεζόν είναι πιο λαμπερό από ποτέ. Θα το πετύχεις αν κρατήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα χρησιμοποιώντας κοντίσιονερ και μάσκες εναλλάξ στα λουσίματα. Παράλληλα μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να εφαρμόζει θεραπεία λάμψης μία φορά το μήνα. 

Instagram: @dimitrishair

California Blonde: Ένα από τα πιο girlie και πρακτικά looks μιας και σε συνδυασμό με τη σκούρα ρίζα δείχνει ακόμη πιο ανεπιτήδευτο και φυσικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου συχνά. Δημιουργείται με την τεχνική των highlights που ενώνονται στην κορυφή με το χρώμα του μήκους χαρίζοντας ένα πολυδιάστατο εφέ.  

Instagram: @ritaora

Sombre: Κινείται ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό με διαβαθμίσεις στο χρώμα που προσφέρουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη πρόταση αν έχεις σκούρα βάση και δεν θέλεις αν γίνεις ξανθιά. Ο haircolorist χρησιμοποιεί τη μέθοδο του balayage και πρόκειται για ένα look κατάλληλο για το καλοκαίρι μιας και όταν κάνει την εμφάνιση της η ρίζα, δείχνει ακόμη πιο σέξι ενώ με τον ήλιο και τη θάλασσα αποκτά μια μοναδική, φυσική λάμψη. 

Read More

And More