Αθηνά Οικονομάκου: άλλαξε τα μαλλιά της μετά από 6 χρόνια που είχε να πάει κομμωτήριο!

Πολύ πρόσφατα (μόλις χθες, προχθές!) η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό OΚ αποκαλύπτοντας και καναδυό μυστικά ομορφιάς. Ή καλύτερα, καναδυό μυστικά που έχουν να κάνουν με ομορφιά αλλά που τελικά εκείνη δεν εφαρμόζει. Όπως ότι έχει να πάει έξι χρόνια στο κομμωτήριο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Έχω έξι χρόνια να πάω στο κομμωτήριο. Από τότε που επανέφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα, δεν ξαναπήγα. Οπότε σε φωτογραφίσεις που μπορεί να με χτένιζε κάποιος φίλος μου κομμωτής, του έλεγα να μου κόψει λίγο τις άκρες!”.

Αλλά καθώς φαίνεται καμία μας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία που ασκεί πάνω μας ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες colorists. Και κάπως έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της.

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο hair look της και υποψιάζομαι ότι θα δημιουργηθούν κάποιες στρατιές γυναικών που θα το ζητήσουν, γιατί είναι τόσο φυσικό και καλοκαιρινό σαν να ξάνοιξαν τα μαλλιά σου από τον ήλιο μετά από δέκα μέρες στο νησί (Υπομονή! Κοντεύουμε!)…

“Αυτό το υπέροχο αγόρι, ο Νικόλας Βιλλιώτης, είναι υπεύθυνος γι’αυτό το αποτέλεσμα” έγραψε κάτω από αυτή την photo. Και το αποτέλεσμα μας αρέσει πάρα πολύ! Εσένα;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164