Aussie! Τα προϊόντα μαλλιών που κάνουν θραύση στο εξωτερικό τώρα και στην Ελλάδα!

Κάθε φορά που ένα προϊόν το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό, έρχεται στην Ελλάδα το γιορτάζω! Μέσα στην χρονιά ένα από τα αγαπημένα μου brands ήρθαν στην χώρα μας και τώρα το ξαναζώ! Όχι, δεν πρόκειται για dejavu σύμπτωμα αλλά για τα my belοved Aussie που έρχονται στην Ελλάδα.

Εν τάχει θα σου πω ότι πρόκειται για προϊόντα περιποίησης μαλλιών (εκτός από σαμπουάν, conditioner και μάσκες θα βρεις και οοολα τα υπόλοιπα, όπως λέμε styling) που προέρχονται από την Αυστραλία αλλά εν τω μεταξύ έχουν προλάβει να εδρεωθούν αλλά και να κάνουν θραύση στην Μεγάλη Βρετανία, έχουν cute συσκευασία με μικρά ανάγλυφα καγκουρό, με τέλεια αρώματα (μου θυμίζουν τσιχλόφουσκα κι έκανα ήδη το τεστ. Απλώς λούστηκα και άκουσα την ατάκα που ήθελα! “Τα μαλλιά σου μυρίζουν υπέροχα”).

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες…
Στα ράφια πολύ σύντομα θα βρεις 11 νέα προϊόντα Aussie κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες (φριζάρισμα, όγκος κλπ.).
To «ζουμί» είναι: κάθε μπουκάλι κλείνει μέσα του παλιά μυστικά και σοφία που θα κάνουν θαύματα σε φριζαρισμένα, λεπτά, φουντωτά, άτονα μαλλιά που έχουν χτενιστεί μέχρι θανάτου. Ή που έχουν απλά ξεφύγει. Η δοκιμή των προϊόντων Aussie δείχνει ότι τα μαντζούνια τους με π.χ. το έλαιο Avocado –έτσι για να ονομάσουμε ένα– μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις τα μαλλιά σου ακόμα και αν εσύ είσαι στην τσίτα.

Δικό μου αγαπημένο και best seller!

Λέγεται 3 Minute Miracle και είναι το best seller της εταιρίας. Στην σύνθεσή του υπάρχει αυστραλέζικη μέντα κι αν αυτό από μόνο του δεν σου λέει κάτι σημείωσε ότι: η αυστραλέζικη μέντα λειαίνει την αγριεμένη επιφάνεια των μαλλιών και διεισδύει στην τρίχα για να ανοικοδομήσει τα φθαρμένα μαλλιά από μέσα και απ’ έξω.

Πώς σου φαίνεται η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών; Θα την δοκιμάσεις ή είσαι πιστή σε συγκεκριμένα προϊόντα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More