Αυτά είναι τα πιο ωραία μαλλιά που βλέπουμε τώρα στο instagram! PS: θα θέλεις να τα σώσεις στο κινητό σου!

Να σηκώσει το χέρι της όποια κάνει scroll down στο instagram της… first thing in the morning! Ας παραδεχτούμε, λοιπόν, ότι είμαστε σχεδόν εθισμένοι σε αυτή την εφαρμογή που μας δίνει αστείρευτο inspo για το ποιο είναι το item που πρέπει να βάλουμε στην ντουλάπα μας ή πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας μια μέρα που έχουμε ξυπνήσει με bad hair day. 

Έχουμε κάνει ήδη αρκετά τέτοια scroll down τις προηγούμενες μέρες και έχουμε αποθηκεύσει αρκετό υλικό το οποίο δεν θα κρατήσουμε για τους εαυτούς μας αλλά θα μοιραστούμε μαζί σου ώστε να αντλήσεις κι εσύ την έμπνευση που θες!

Ξανθό καρέ

@lindatol

Το καρέ ξανθό στα ίσια ή στα σπαστά μαλλιά είναι ένα από τα διασημότερα hair looks του instagram αφού πολλά stylish κορίτσια έχουν αυτά τα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να τους κάνεις και πολλά ενώ προσθέτουν χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό outfit. Κι ένα tip: με λίγο salt spray σε όλο το μήκος και τσαλακώνοντας τις άκρες των μαλλιών σου μέσα στις τούφες σου θα αποκτήσεις αμέσως τα τέλεια beachwaves. 

Messy bowlcut

@alyssainthecity

To bowlcut, το κούρεμα που μοιάζει να πήρες ένα μπολ, να έβαλες ανάποδα στο κεφάλι σου και να κουρεύτηκες περιμετρικά, είναι ένα κούρεμα που είδαμε πολύ έντονα περίπου ένα χρόνο πριν. Αυτό το κούρεμα εξακολουθεί να κάνει καριέρα στα πιο στιλάτα κορίτσια του instagram αλλά στην πιο messy εκδοχή του. Αν θέλεις κοντά μαλλιά αυτό είναι ότι πιο φρέσκο μπορείς να κάνεις ΤΩΡΑ!

French bob

@chloehelenmiles

Στο έχουμε γράψει ήδη εδώ: το french bob είναι ένα πολύ ωραίο και φρέσκο καρέ και στο instagram θα βρεις πολλές εκπροσώπους αυτού του κουρέματος. Ωστόσο, η πιο αγαπημένη μας είναι η Chloe η οποία έχει πάντα τα μαλλιά της κυματιστά και αυτές τις τέλειες φράντζες- curtain bangs. 

Chunky highlights 

@morganparks

Τα chunky highlights έχουν επιστρέψει δυναμικά ακριβώς όπως οτιδήποτε αντλεί την έμπνευσή του από τα 90’s. Αν είσαι καστανή και θέλεις να δώσεις λίγο φως στο πρόσωπό σου, αυτά εδώ τα highlights είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! 

Salty waves

@sabinasocol

Τα effortless μαλλιά είναι η αγαπημένη “κατηγορία” μαλλιών ανάμεσα στις influencers. Ένας τρόπος για να τα πετύχεις είναι να μην χρησιμοποιείς πιστολάκι ή να χρησιμοποιείς πιστολάκι μέχρι το σημείο που θα είναι νωπά και έπειτα να πέφτεις για ύπνο. Αν φοβάσαι το φριζάρισμα (δεν πρέπει γιατί είναι cool!), πιάσε τα μαλλιά σου δύο μεγάλες πλεξίδες και λύσε το επόμενο πρωί. 

Μεγάλοι κυματισμοί

@taunidawson

Αν σου αρέσουν τα πιο στιλιζαρισμένα χτενίσματα δεν θα σε απογοητεύσουμε αφού και αυτά έχουν την θέση τους όχι τόσο στις instagrammers αλλά στους λογαριασμούς των πιο διάσημων hair stylist. Για να τα πετύχεις με ένα ψαλίδι μεσαίου μεγέθους τύλιξε τα μαλλιά σου κι έπειτα με μια μεγάλη βούρτσα χτένισε πολλές φορές από τη ρίζα μέχρι τις άκρες μέχρι να ενοποιηθούν. 

Σκούρα ρίζα- ξανθά μήκη

@taunidawson

Η καραντίνα των προηγούμενων μηνών επανέφερε τη σκούρα ρίζα στα μαλλιά έτσι ώστε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown να είμαστε περισσότερο έτοιμες. Τα μαλλιά μας, τουλάχιστον!

90’s φράντζες

@vbiancav

Αυτές οι τούφες που οι περισσότερες είχαμε στα 90’s επέστρεψαν δυναμικά και όχι μόνο στα it κορίτσια του instagram αλλά και στο catwalk. Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε και στο τελευταίο show του οίκου Prada (Spring/Summer 2021) όπου ο Guido Palau που ήταν επικεφαλής στα μαλλιά εμπνεύστηκε αυτά τα look από τα look της καραντίνας: αφέλειες που έχουν μακρύνει και κάποιες κακοκουρεμένες τούφες.

Super μακριά μήκη 

@vbiancav

Στον αντίποδα του messy bowlcut και των καρέ, αυτά τα πολύ μακριά μαλλιά δίνουν επίσης στιλ στα κορίτσια που αγαπούν το bohemian!

Ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο; 

 

Read More

And More