Αυτά τα κόκκινα κραγιόν μένουν στα χείλη σου και όχι στη μάσκα! PS: ιδανικά για το πασχαλινό τραπέζι

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα καθίσουμε όλοι μαζί, θα βγάλουμε τη μάσκα και θα απολαύσουμε το γιορτινό τραπέζι με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Κι επειδή αυτή είναι μια στιγμή για την οποία ανυπομονούσαμε αλλά και γιατί είναι γιορτές, έχουμε δύο πολύ σημαντικές αφορμές να το γιορτάσουμε φορώντας το πιο έντονο κόκκινο κραγιόν. Προσοχή, όμως! Στις μέρες μας υπάρχει ένα στοίχημα: το κραγιόν αυτό πρέπει να μένει στα χείλη και όχι στη μάσκα. Για να είσαι σίγουρη γι’ αυτό κάναμε την έρευνα αγοράς και το τεστ για σένα και συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα τέλεια κόκκινα κραγιόν που έχουν πραγματικά μεγαααααλη διάρκεια!

Matte Lipstick απόχρωση Lady Danger, MAC, €22.00. Ένα από τα πιο iconic κόκκινα που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου είναι αυτή εδώ η Lady Danger από MAC! Φωτεινό και υπέροχο.

Everlasting Liquid Lipstick, KVD Beauty, €22.95. Τα vegan κραγιόν της KVD είναι πολύ διάσημα και οι λόγοι είναι πολλοί: έχουν μεγάλη διάρκεια ενώ το εκχύλισμα από βιταμίνη Ε και ηλιόσπορο θρέφουν σε βάθος. Το προϊόν γλιστρά πάνω στα χείλη και απλώνεται πανεύκολα ενώ όταν στεγνώσει δημιουργεί το ιδανικό ματ φινίρισμα. 

Lipstick Liuid Hughes απόχρωση Dedicated, Make Me Up, €20.47. Μια πιο σκούρα- δαμασκηνί απόχρωση που περιέχει συστατικά μέντας και βανίλιας που ενυδατώνουν τα χείλη. Η υφή του είναι κρεμώδης και με μια στρώση έχεις το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς, όμως, να βαραίνει τα χείλη σου. 

Everlasting Liquid Matte Lipstick απόχρωση 618 Red Carpet, Erre Due, €14.75. Ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας και παρά το γεγονός ότι είναι απόλυτα σταθερό προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. 

Maybelline Superstay 24 Matte Ink Lipstick απόχρωση Pioneer, €12.00. Απόλυτο χρώμα για τα χείλη για διάρκεια έως και 16 ώρες με υφή ματ. Μας αρέσει πολύ το πρακτικό πινέλο του σε σχήμα βέλους που χαρίζει ακρίβεια στην εφαρμογή ενώ αν το χρησιμοποιήσεις κάθετα μπορείς να το αξιοποιήσεις και σαν περίγραμμα. 

Fenty Beauty Stuna Lip Paint απόχρωση Uncensored, €24.95. H Rihanna ήθελε να δημιουργήσει ένα κόκκινο κραγιόν που να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας χωρίς να την θαμπώνει και που θα κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Δημιούργησε, λοιπόν, αυτό το κραγιόν και πέτυχε 100% τον σκοπό της!

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick απόχρωση Nightlife, Shiseido, €29.45. Η υφή του είναι σαν πούδρα και αφήνει πίσω του ένα πλούσιο χρώμα και μια πολύ ανάλαφρη αίσθηση, αντιστρόφως ανάλογη της τόσο μεγάλης έντασης χρώματος!

 

Read More

And More