Αυτά τα ponytails είναι παραμυθένια… Είναι fairy παύλα pony tails!

Υπάρχουν τα fairytales. Υπάρχουν και τα ponytails (μου φαίνεται κάπως αστείο ότι μόλις πληκτρολόγησα αυτές τις δύο προτάσεις στη σειρά). Και υπάρχουν δυστυχώς κι εκείνα τα παραμύθια που δεν έχουν το τέλος που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου (αν δεν είναι το τέλος που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου τότε το παραμύθι σου δεν έχει τελειώσει ακόμη).

Και στον αντίποδα αυτών των fairytales υπάρχουν και τα ponytails. Εκείνα τα ponytails που δεν είναι όμως βαρετά του τύπου κάνω μια σφιχτή κοτσίδα τσάκα- τσάκα και αυτόεινόλο! Σε αυτό το post θα σου μιλήσω (και θα δεις) εκείνα τα ponytails που είναι σχεδόν παραμυθένια. Είναι fairy παύλα ponytails (ή faiytails)! Και είναι τα ίδια fairyponytails που έκανε σήμερα στη Μία ο Δημήτρης Σταματίου. Κι επειδή αυτό το θέμα ήταν από τα αγαπημένα μου είπα να το μοιραστώ μαζί σου και από εδώ.

Fairytail no 1: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας κρίκος που δεν μπήκε στα αυτιά σου αλλά στα μαλλιά σου. Αυτό!

/

Fairytail no 2: Ή/και μια άλλη φορά ήταν το σχοινί- κορδόνι που βρήκε επίσης την θέση του στα μαλλιά σου. Ή/και αυτό!

/

Πάτησε play για να δεις όλο το παραμύθι με τις κοτσίδες (και πώς να τις γράψεις στα δικά σου μαλλιά!)…

Και επειδή οοοοολοοοο αυτό το post ήταν κάπως αλληγορικό, για να το εξισσοροπίσω λιγάκι να σου πω ότι πρόκειται για πολύ εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου ακόμη και αν δεν έχεις φίλο σου και στο speed dial του κινητού σου τον υπερταλαντούχο Δημήτρη Σταματίου και πως πρέπει να πειραματιστείς με κάποιο από αυτά οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες. Κι επίσης μπορεί εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές να είσαι πρακτικός άνθρωπος και να μην πιστεύεις στα παραμύθια, αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις σε έπεισα ότι υπάρχουν… παραμυθένια μαλλιά!

Και κάπως έτσι, ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς είχαμε τα τελειότερα μαλλιά του κόσμου (τουλάχιστον!). Τενκ κιουυυυ Δ.Σ 😉

Α! Και θυμήσου να κουνάς την κοτσίδα σου ζωηρά φεύγοντας ;)Χ2

Be… youtifull!

Read More

And More