Αυτές είναι οι τρεις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι τα πάντα είναι διαφορετικά, από την διάθεση μέχρι τα ρούχα και φυσικά το beauty και, πιο συγκεκριμένα, τα μαλλιά δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, τα μαλλιά φέτος γίνονται πιο πλούσια, πιο messy (το effortless και η φυσικότητα είναι συστατικά που αναζητάμε) ενώ τόσο τα κουρέματα όσο και τα χρώματα είναι πιο ιδιαίτερα. 

Ποιες, όμως, είναι πιο συγκεκριμένα οι τάσεις στα μαλλιά; Στις συγκεντρώσαμε παρακάτω!

Curtain bangs 

Εδώ και πολλά καλοκαίρια τα curtain bangs είναι ένα κούρεμα που βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας. Και πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει περισσότερο σε αυτή την εποχή γιατί έχει και αυτόν τον effortless αέρα που θέλουμε τα καλοκαίρια μας. Για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα με το styling, μην διστάσεις να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με ένα salt spray για να πετύχεις αυτό το σπάσιμο που απαιτούν τα curtain bangs. Κι ένα ακόμη κόλπο: πριν πέσεις για ύπνο, πιάσε τα curtain bangs σου με δύο τσιμπιδάκια από τη μια και από την άλλη μεριά με τρόπο, όμως, που να σχηματίζουν κυματισμό. 

@claraleopard

@nikki_makeup

@vanessahong

Ιδιαίτερα χρώματα και κουρέματα 

Μετά από μια μεγάλη περίοδο καραντίνας οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να βγουν στον κόσμο με την πιο bold διάθεση. Και τίποτα δεν μπορεί να φτιάξει επίσης τη διάθεσή μας περισσότερο από ένα έντονο χρώμα των μαλλιών. Όσο για τα κοντά haircut και τα short bob υποδηλώνουν μια διάθεση να αποκοπούν από οτιδήποτε τους θυμίζει το διάστημα της καραντίνας. Είναι όλο σημειολογικό!

@naomielizee

@taylorlashae

@amalie_gasmann

Φυσικές υφές στα μαλλιά 

Το προηγούμενο διάστημα που δεν μπορούσαμε να κλείνουμε ραντεβού με το κομμωτήριο μάθαμε να διαχειριζόμαστε την φυσική υφή των μαλλιών μας. Και είναι κάτι που μάθαμε τόσο καλά ώστε πλέον έχουμε όχι απλώς συνηθίσει τα φυσικά μας μαλλιά αλλά τα έχουμε αγαπήσει κιόλας! Επίσης, γύρω μας βλέπουμε ολοένα και περισσότερα χτενίσματα που δεν απαιτούν πιστολάκι για να τα πετύχεις. Για παράδειγμα, ένα κλασικό και αγαπημένο tip- χτένισμα είναι να λούσεις τα μαλλιά σου το προηγούμενο βράδυ και πάνω σε αυτή τη βρεγμένη βάση να κάνεις μια σφιχτή πλεξίδα. Το επόμενο πρωί όταν θα λύσεις θα έχεις πετύχει τον τέλειο κυματισμό!

@matildadjerf

@fridacashflow

@nikki_makeup

Read More

And More