Αυτή η κοτσίδα με τους κόμπους γίνεται πανεύκολα! Αλήθεια! Δες πώς να την κάνεις!

Αυτή την Άνοιξη οι πασαρέλες πλημμύρισαν με ponytails (ή αν προτιμάς, κοτσίδες) οι οποίες γίνονταν σε διάφορα ύψη και είχαν διάφορα στιλ. Και στο εξής, αν θέλεις να θεωρείσαι ενημερωμένη θα πρέπει να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού (σκέψου το: η σεζόν είναι spring/summer). Και η αλήθεια είναι πως αυτό το πρέπει δεν είναι καθόλου καταπιεστικό! Ίσα- ίσα είναι ανακουφιστικό να ξέρεις πως τους επόμενους μήνες που οι θερμοκρασίες θα φτάνουν και τα 40 εσύ θα ΠΡΕΠΕΙ να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα γιατί είναι στιλ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κοτσίδες, τώρα: φυσικά και μέσα από την στήλη του How To θα σου δείχνουμε άπειρες παραλλαγές! Όπως αυτή εδώ με τους κόμπους που μας αρέσει πολύ!

Όμως, ξέρουμε πως σε πρώτη φάση αυτό το χαμηλό ponytail σου φαντάζει αρκετά πολύπλοκο! Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι μπορείς να το κάνεις πανεύκολα μόνη σου! Αρκεί να έχεις μια λισουάρ (χτένα με μυτερή άκρη για να κάνεις την τέλεια χωρίστρα), τρία διαφανή λαστιχάκια και τρία τσιμπιδάκια. Συγκέντρωσέ τα και κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More