Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με τα μαλλιά σου σύμφωνα με τον hairstylist της Kim Kardashian

Αγαπάς πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά ή παραμένεις σταθερή στο look σου τα τελευταία χρόνια. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις το μόνο σίγουρο είναι πως θέλεις να είναι λαμπερά, υγιή και χωρίς κατεστραμμένες άκρες. Το πετυχαίνεις χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, απλώνεις μάσκες ενυδάτωσης ενώ κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου φροντίζεις να του ζητάς την πιο πρωτοποριακή θεραπεία ώστε να αποκτήσουν μοναδική λάμψη και θρέψη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Και τώρα έρχεται ο hairstylist της Kim Kardashina, Chris Appleton, να αποκαλύψει το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών με αποτέλεσμα να αφυδατώνουν και κατά προέκταση να καταστρέφουν την τρίχα. Ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν συσκευές θερμότητας στο σπίτι. Aka σεσουάρ και σίδερο ισιώματος και για μπούκλες. Ποιο είναι αυτό; Δεν χρησιμοποιούν πριν από τη χρήση της συσκευής το κατάλληλο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Είναι το μοναδικό που θα θωρακίσει την τρίχα και δεν θα επιτρέψει στις υψηλές θερμοκρασίες να την φθείρουν και να την σπάσουν. 

Κι αν ανήκεις στην συγκεκριμένη κατηγορία, θα σε παρακαλέσω να ακολουθήσεις τη συμβουλή των hairstylists. Σε νωπά ή στεγνά μαλλιά απλώνεις ελάχιστη ποσότητα, κρέμας ή ελαίου και στη συνέχεια μπορείς άφοβα να δημιουργήσεις το τέλειο ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες. Θα σου πάρει δύο μόλις λεπτά. 

Read More

And More