Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου χτένισμα από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και ιδού πώς το κάνω

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μπορεί να έριξε αυλαία αλλά μας έδωσε αστείρευτη έμπνευση και άλλες τόσες ιδέες για beauty looks που θα υιοθετήσουμε τους επόμενους μήνες. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου χτενίσματα ή, καλύτερα, το πιο αγαπημένο μου (!) ήταν αυτό που είδα στο show του Jason Wu δια χειρός Lacy Redway, η οποία έκανε ένα freestyle pony που πλέον είναι το καθημερινό μου hair look!

Μια ματιά από την εβδομάδα μόδας και τα υπέροχα μαλλιά που είδαμε στον οίκο Jason Wu 

Πρόκειται για ένα effortless χτένισμα που γίνεται πανεύκολα με τα κατάλληλα προϊόντα styling από τo αγαπημένo TRESemmé, το οποίο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήταν εκεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που φέτος είχε ως θέμα το ISTYLETO. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Κράτησε σημειώσεις γιατί είμαι σίγουρη πως σου ταιριάζει απόλυτα! Tα TRES Girls πρωτοπορούμε στο κίνημα του #IStyleTo! Για εμάς το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα και μαλλιά, αλλά ο τρόπος μας να βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή, να δημιουργούμε, να κυνηγάμε τα όνειρά μας, τους μεγάλους ή τους μικρούς στόχους κάθε μέρας. Η στάση μας απέναντι στις δύσκολες συνθήκες και οι εναλλακτικοί τρόποι που σκεφτόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. #IStyleTo σημαίνει ετοιμάζομαι με χαρά, ντύνομαι, φροντίζω τα μαλλιά μου, αναδεικνύοντας το στιλ μου με κάθε ευκαιρία, για να είμαι κάθε στιγμή… αυτή που θέλω! Φτιάχνω τη μέρα μου με τις δικές μου κινήσεις και δεν περιμένω τη μέρα να φτιάξει «μαγικά» μόνη της!

TREShome Tips ή αλλιώς πώς πετυχαίνω το νέο αγαπημένο μου χτένισμα στο σπίτι!

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα χτένισμα που να προσαρμόζεται σε κάθε στιγμή και την ίδια στιγμή να αναδεικνύει και να τονίζει την φυσική υφή των μαλλιών της κάθε γυναίκας. Αυτό το freestyle pony μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες και είναι ένα super stylish χτένισμα που κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, επιτρέποντας σου να νιώθεις προετοιμασμένη για οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει ή έχει προκύψει μέσα στην ημέρα!”, είπε η hair expert Lacy Redway για το χτένισμα που δημιούργησε για λογαριασμό του Jason Wu με προϊόντα TRESemmé. Κι επειδή το συγκεκριμένο χτένισμα, όπως σου είπα, έχει γίνει αγαπημένο μου γιατί συνδυάζει στιλ και πρακτικότητα, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου ένα σύντομο TREStorial (ok, tutorial) με τα αγαπημένα μου TRESemmé προϊόντα για να σου δείξω βήμα- βήμα τη διαδικασία!

Δύο από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα TRESemmé που συνδυάζουν styling και προστασία μαζί: TRESemmé Care & Protect Heat Defence Spray για προστασία από την θερμότητα και Keratin Smooth Oil για λείανση και θρέψη.

Πάτησε play!

Ελπίζω να αγάπησες το χτένισμα όσο εγώ και να το δοκιμάσεις άμεσα! Σε κάθε περίπτωση, όμως, μην ξεχνάς πως το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Last chance info: Για περισσότερες ιδέες για τέλεια μαλλιά, ακολούθησε το TRESemmé στο Facebook TRESemmeGreece και στο Instagram tresemmegreece

 

Read More

And More