Αυτός είναι ο πρώτος καθολικός ορός προστασίας για το τριχωτό της κεφαλής

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Kérastase ήταν και εξακολουθεί να είναι πρώτα απ’ όλα η περιποίηση. Στην εποχή μετά την πανδημία, η υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, αυξάνοντας τη ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις για τα μαλλιά, που βασίζονται στην επιστήμη. 

Σε όλον τον κόσμο σήμερα, το τριχωτό αποτελεί κύριο μέλημα των καταναλωτών για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης. Γνωρίζοντας ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μπορούν να διαταράξουν το εσωτερικό μας οικοσύστημα, αναζητούν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα περιποίησης που να καταπραΰνει το καταπονημένο τριχωτό και να εξασφαλίζει αναζωογόνηση, άνεση και, κατ’ επέκταση, όμορφα, υγιή μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος που η Kerastase δημιούργησε τον απόλυτο ορό κατάλληλο για τη φροντίδα του τριχωτού. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerastase (@kerastase_official)

Εμπλουτισμένο με συστατικά που υποστηρίζουν το μικροβίωμα του τριχωτού, το Potentialiste είναι μια πανίσχυρη ασπίδα προστασίας ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που απειλούν την ισορροπία του τριχωτού. Αυτός ο προηγμένος ορός καθημερινής χρήσης προσφέρει αμέσως δροσιστική αίσθηση άνεσης, προάγοντας την υγιή όψη των ριζών και την ισορροπία του τριχωτού με την πάροδο του χρόνου. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerastase (@kerastase_official)

Προστατεύοντας το 100% της μικροχλωρίδας του τριχωτού, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για μαλλιά δυνατά, με υγιή όψη.

Read More

And More