Boho κυματισμοί! Ο Χ. Καλλανιώτης μας δείχνει πώς να κάνουμε το πιο stylish χτένισμα ΤΩΡΑ! Video!

Boho μαλλιά, boho κυματισμοί, beach waves… Όπως και να το πεις, αυτό είναι το χτένισμα που αγαπούν 9 στα 10 κορίτσια ΤΩΡΑ! Και είναι και το ίδιο χτένισμα που “περπάτησε” σε πολλές ανοιξιάτικες πασαρέλες και πολλούς πρώτης γραμμής οίκους!


Chloe, Chanel, Narciso Rodriguez, Alberta Ferretti, Tory Burch και Sonia Rykiel είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που το επέλεξαν.

PAUSE: Όταν σκεφτόμαστε μαλλιά σε συνάρτηση με πασαρέλα και μόδα ο αμέσως επόμενος συνειρμός μας είναι ο Χρήστος Καλλανιώτης, ο official hair stylist του Pantene Pro-V που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο. Γιατί ο Χρήστος κάνει αυτά τα effortless sexy μαλλιά που βλέπεις στους μεγαλύτερους τίτλους μόδας αυτού του κόσμου (γιατί όντως είναι εκείνος που τα κάνει!).

Και συνεχίζω: οι boho κυματισμοί για τους οποίους σου μίλησα παραπάνω θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι ενώ ήδη τους έχουμε εντοπίσει σε μερικά stylish κορίτσια εκεί έξω και σε γενναίες δόσεις στο pinterest!

ΟΜΩΣ εύκολο είναι να πετύχεις αυτό το ultra sexy, αβίαστο, πολύ stylish boho αποτέλεσμα στα μαλλιά σου ώστε να μοιάζεις με αυτά τα κορίτσια του pinterest;

Ήταν εκείνες οι μέρες που ο αγαπημένος μου (!) Χρήστος θα ερχόταν στην Ελλάδα για καναδυό μέρες! Και αυτές οι… καναδυό μέρες ήταν αρκετές για α) με μυήσει στα νέα hair trends (γιατί ο Χρήστος Καλλανιώτης ξέρει!) β) να μου δείξει τα μυστικά για να κάνουμε εύκολα τους boho κυματισμούς. Και όλα αυτά σε τρία video tutorial που θα βλέπεις σταδιακά το επόμενο διάστημα! Αρχής γενομένης από το πιο hot χτένισμα ΤΩΡΑ!

Read More

And More