Constellation Piercings: αυτή ήταν η μεγαλύτερη τάση στα SAG Awards!

Θα σε πάω πίσω στις μέρες του σχολείου που οι γονείς σου σε άφησαν να κάνεις επιτέλους μια δεύτερη τρύπα στα αυτιά σου και ένιωθες το απόλυτο it girl. Και θα σε μεταφέρω ξανά στο σήμερα που με μια πρόχειρη ματιά γύρω σου και άλλο ένα πρόχειρο scroll down στο instagram σου θα διαπιστώσεις ότι το να έχεις τέσσερα σκουλαρίκια στα αυτιά σου είναι το απόλυτο… τίποτα. Ειδικά σε σχέση με αυτό που είδαμε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards.

Λέγεται “Constellation Piercings” και είναι η τάση του να έχεις διάφορα και διαφορετικά piercing στα αυτιά σου και ως εκ τούτου να κάνεις χτενίσματα που να τα αναδεικνύουν. Σκέψου το: δεν έχει κανένα νόημα να έχεις περάσει αυτό τον πόνο για να κρύβεις τελικά τα σκουλαρίκια σου. Σε ποιες το είδαμε και πώς το είδαμε; Σου έχουμε μερικές ιδέες παρακάτω αλλά πριν κάνεις scroll down σε προειδοποιούμε: αυτά τα σκουλαρίκια θα σε βάλουν σε πειρασμό!

Scarlett Johansson

Η Scarlett Johnsson έβαλε μικροσκοπικά σκουλαρίκια στα διάφορα piercing της. Βεβαίως, ήταν όλα διαμαντένια!

Jenna Lyng Adams

Τα piercing μπορούν να σεταριστούν τέλεια με ένα ζευγάρι chandelier earrings, αυτά τα υπερμεγέθη και πολύ glam σκουλαρίκια.

Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson μας έδειξε την πιο minimal εκδοχή των piercing και αυτή η προσέγγιση μας άρεσε επίσης πολύ!

Zoë Kravitz

Για τα SAG Awards η Zoë Kravitz διακόσμησε τα αυτιά της με μια πέρλα μεσαίου μεγέθους στην πρώτη τρύπα, μικροσκοπικά χρυσά σκουλαρίκια στις επόμενες και έναν κρίκο για το tragus της.

 

Read More

And More