Δες τα ωραιότερα κουρέματα της σεζόν πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου

Ετοιμάζεσαι να ανανεωθείς ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού. Κι αν είσαι αρκετά τολμηρή θα ακολουθήσεις το παράδειγμα των celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους υιοθετώντας κάποιο από τα μεγαλύτερα trends. Το bob παραμένει στο προσκήνιο αποδεικνύοντας πως είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Οι φράντζες με retro διάθεση είναι επίσης εδώ για να σου υπενθυμίσουν πως μία μικρή λεπτομέρεια μπορεί να μεταμορφώσει το look. Το “octopus” παίρνει μια σημαντική θέση στις προτιμήσεις των it girls ενώ pixie και mixie συνδυάζουν δύο τάσεις μαζί και είναι ότι ωραιότερο αν αγαπάς τα ιδιαίτερα κουρέματα. 

Λίγο πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου όμως, θα σου αποκαλύψω τα hair looks που υιοθέτησαν αγαπημένες stars, influencers και super models. Τα μαλλιά τους επιμελούνται εκείνοι που δημιουργούν τις τάσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου, την υφή των μαλλιών αλλά και τις καθημερινές σου συνήθειες και lifestyle. 

Sharp bob: Η φετινή του εκδοχή έχει αυστηρή γραμμή, χωρίστρα στη μέση και λαμπερή όψη. Η Kourtney Kardashian είναι από τις πρώτες που τόλμησαν να κόψουν τα μακριά μαλλιά τους λίγο πριν τη νέα σεζόν και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό. Κι αν φοβάσαι πως θα σε περιορίσει έχω καλά νέα: Δείχνει υπέροχο με τις άκρες προς τα έξω, με αξεσουάρ όπως clips ή μια 90’s λεπτή στέκα ενώ το καλοκαίρι μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο wet look.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Octopus: Εξεζητημένο μεν, υπέροχο δε. Η Billie Eilish τόλμησε να το αποκτήσει και οι hair experts επιμένουν πως θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες. Είναι πρακτικό και δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια όσο και σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Οι μακριές φράντζες του χαρίζουν την απαραίτητη θηλυκή πινελιά ενώ οι ασυμμετρίες προσφέρουν έξτρα όγκο που σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο για εσένα που έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

New shag: Έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και είναι iconic. Η Kaia Gerber ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννέτο να δημιουργήσει την πιο δροσερή του εκδοχή κι εκείνος κατάφερε να της χαρίσει ένα από τα πιο sexy hair looks που έχουμε δει τελευταία. Οι μακριές αφέλειες συνδυάζονται απίθανα με τις απαλές ασυμμετρίες σε ένα κούρεμα που αλλάζει όλη σου την εικόνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Bixie: Που σημαίνει ο συνδυασμό bob με pixie. Κατάλληλο για εσένα που θέλεις μεν μια δραματική αλλαγή αλλά όχι ακραία. Η Ciara τόλμησε και το νέο της look είναι απλά συγκλονιστικό. Με την κορυφή ανασηκωμένη και τις άκρες ελαφρώς γυρισμένες πρόκειται για το κούρεμα και το styling που ταιριάζει υπέροχα στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή διάθεση. 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Pixie: Η Halsey λίγο πριν γεννήσει έκοψε τα μαλλιά της ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και κατάλληλο για εσένα που είσαι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο στιλιστικό βήμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Baby bangs στην άκρη: Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου μπορείς να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο look χωρίς να το θυσιάσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Zoe Kravitz. Η προσωπική της hairstylist Nikki Nelms της έκοψε baby bangs που δείχνουν τέλειες στα μαζεμένα σε κότσο μαλλιά της star και χαρίζουν το twist που κάνει τη διαφορά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair MacGyver. (@nikkinelms)

Τώρα μπορείς να καλέσεις τον κομμωτή σου. 

Read More

And More