Δύο εντυπωσιακά χτένισματα των 5 λεπτών! Δοκίμασέ τα!

Υπάρχουν κάποια χτενίσματα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα επανακάμπτουν δυναμικά. Δικαίως, αν σκεφτείς ότι για να πετύχεις το αποτέλεσμά τους δεν θα χρειαστείς περισσότερο από πέντε λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη σου!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το χτένισμα της Dianna Argon η οποία επέλεξε ένα ρομαντικό half up με έντονο όγκο στην κορυφή και ανάλαφρα wavy στις άκρες.

Για να το πετύχεις, κρέπαρε τα μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού και στερέωσε με μερικά τσιμπιδάκια με τρόπο ώστε να μην χάσεις τον όγκο. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σου σε 4-5 χοντρές τούφες και τύλιξε καθεμία γύρω από το ειδικό σίδερο για μπούκλες και “χάλασε” το αποτέλεσμα με τα δάχτυλά σου. Έτοιμη!

Συνδύασε αυτό το look με: nude μακιγιάζ, λάμψεις στα ζυγωματικά και ρομαντικά flower printed φορέματα σε sexy γραμμή ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει υπερβολικά ρομαντικό. Ένα στενό strapless είναι ό,τι πρέπει!

Εναλλακτικά, αν τα ρομαντικά half up δεν είναι τόσο “εσύ” κάνε κλικ εδώ και πειραματίσου με το half up της Carmen Electra. Εξίσου γρήγορο, εξίσου εντυπωσιακό!

Read More

And More