Ε. Μελέτη: “Είμαι η μόνη φυσική ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση”!

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη σήμερα στις 20:00 στο Movies & Stars, η Ελεονώρα Μελέτη.Η παρουσιάστρια του εξηγεί τους λόγους που έστειλε εξώδικα και μιλάει για την πιθανή αλλαγη ώρας μεταδοσης της εκπομπης της.

Για τον λογαριασμό της στο Twitter:

Με ενοχλεί πια το ότι δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Ειναι ενοχλητικό να βλέπεις αυτό που λες να γινεται είδηση σε blog ή site. Θέλω να μπορώ να εκφραστω ελεύθερα, να βρίσω ή να πω αυτό που θα έλεγα σε μια παρέα χωρίς το άγχος ότι τα γράφω για να αναπαραχθούν. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτό. Τον τελευταίο καιρό δεν το χρησιμοποιώ πια τόσο συχνά.

Τι απαντά σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν εγωπαθή:

Πιο εγωκεντρικό πράγμα από το να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις δεν υπάρχει! Δεν εχω να πω τίποτα σε εκείνους που με χαρακτηρίζουν εγωκεντρική. Δεν με αφορά και δεν με αγγίζει καθόλου.

Για τη μετακίνηση απέναντι στη Μενεγάκη:

Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να δώσω εξετάσεις φέτος στη μεσημβρινή ζώνη. Εγώ πήγα με την ψυχολογία ότι απο ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, στόχος μου είναι να υπάρχει αρμονία στη συνεργασία μας, όμως θεωρώ ότι κρίνομαι φέτος για την πρωινή ζώνη η οποία πήγε για ακόμα μια φορά περίφημα. Στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης θα μπω από του χρόνου. Δεν επένδυσα. Πήγα όπως ήμουν το πρωί, λέω όπως είμαστε το πρωί έτσι θα πάμε το μεσημέρι, δεν θα αλλάξουμε τίποτα και από του χρόνου που θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε.

Δεν έχουμε ίδια θεματολογία με την Ελένη, κάνουμε διαφορετικες εντελώς εκπομπές. Δεν έχω ενημέρωση, αν θα πάμε στις δύο το μεσημέρι …οπότε μάλλον θα μείνουμε στη μία.

Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη!

Η σύγκριση ήταν λογική στην αρχή με την Ελένη. Στην αρχή ήταν μοιραία και αναπόφευκτα, ήταν ωραίο θεματάκι!
Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη. Όταν έκοψα τα μαλλιά μου ήμουν ήδη 2 χρόνια μακριά από την Ελένη. Τα μαλλιά μου είναι ίσια και λεπτά, που σημαίνει ότι όταν είναι μακριά δεν στέκεται τίποτα. Τα είχα ξανακόψει στα 19 και το είχα βολευτεί πολύ! Οι άντρες, παραδόξως, με προτιμούν με κοντό. Όταν τα πρωτοέκοψα ένιωθα πιο αντρουά, μου πήρε χρόνο να νιώσω καλά με τους άντρες όταν τα πρωτοέκοψα!

Είμαι η μόνη φυσική ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση !

Δεν τα πάω καλά με τα καλούπια! Το τίμημα όλων αυτών ήταν βέβαια η αρχή της καριέρας μου, στον ΑΝΤ1. Από φόβο και ανασφάλειες δεν άφηνα τον εαυτό μου να ξεδιπλωθεί, δεν είχα άποψη για τίποτα. Είχα μπει στη λούμπα να επηρεάζομαι από τη σύγκριση με τη Μενεγάκη. Δεν είχα βεβαια σκοπό να συγκριθώ με κάτι. Δεν έγινα ξανθιά με μακριά μαλλιά για να πάω στον ΑΝΤ1. Στην ελληνική τηλεόραση δικαιωματικά είμαι και η μόνη φυσική ξανθιά!

Όταν συναντήθηκα με την Ελένη ήταν τέλεια! Όπως συναντιούνται δύο γυναίκες που μια ζωή ακούνε πράγματα από άλλους.Η προσέγγιση έγινε από την Ελένη. Δεν είχα κάνει καμία παρεξήγηση μέσα στο μυαλό μου, είχα μπει σε ένα παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και ό,τι άποψη είχα ήταν από αυτά που μου λένε. Τώρα δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο 5 φορές την ημέρα, όμως έχουμε ανταλλάξει χαιρετισμούς και φιλιά μέσω τρίτων και μάλιστα της ζήτησα τη βοήθειά της πρόσφατα διότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να με βοηθήσει. Πήρα λοιπόν και της το ζήτησα.

Η μετα- Γιάννη εποχή στα προσωπικά:

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στις επιλογές μου όσον αφορά στους άντρες, όμως πιστεύω ότι μου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμοι γιατί εκεί καταλήγω συνήθως. Θέλω να είναι αθλητικός τύπος, πρέπει τουλάχιστον να κάνει κάτι από αυτά που κάνω εγώ. Θέλω να μπορεί να κρατάει τα μπόσικα. Πρέπει να έχει πυγμή και να με τιθασεύει. Εχω τάσεις φυγής, είμαι αυτοκαταστροφικη, οπότε πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες. Για πάρα πολύ καιρό δεν θα με δείτε με άλλον. Δεν κρύβω τίποτα. Αν δεν είμαι με έναν άνθρωπο επίσημα δεν θα το δείξω. Είμαι ξινή και περίεργη και απαιτητική και επιλεκτική και στραβάδι και δύσκολα δίνομαι σε άνθρωπο. H Mετα-Γιάννη εποχή έχει ξεκινήσει εδώ και 1.5 χρόνο. Εν γνώση μου έχω αντιληφθεί οτι μια φορά με έχουν απατήσει. Δεν συγχωρώ το ψέμα. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου όχι μόνο μια φορά. Δεν μου έχει βάλει ένας άντρας ποτέ τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Η δημοσιότητα της δουλειάς μου τρομάζει καμια φορά τους άντρες. Πρόσφατα βέβαια που πήγα κάπου είχα μεγάλο σουξέ. Δεν βγαίνω πολύ έξω, όμως έτυχε να πάω σε μια υποχρέωση και είχα τόσο σουξέ που είχα να το νιώσω από το λύκειο.

Πολλοί θα έπρεπε να έχουν φύγει νωρίτερα από την τιβι!

Έχω αγαπηθεί πολύ και μου αρέσει. Θα ήθελα να αγαπηθώ και να αγαπήσω δια βίου. Θέλω να βρω τον άνθρωπό μου και να παρατήσω και τηλεοράσεις και καριέρες και να κάνω οικογένεια. Αν ήμουν σε αυτή τη φάση θα έφευγα χτες!Τι να φύγεις τώρα τι να φύγεις σε λίγα χρόνια, δεν είναι ένα επάγγελμα που σου εξασφαλίζει 40 χρόνια καριέρας, είναι ένα επάγγελμα με αρχή μέση και τέλος και όσο περνάει ο καιρός εισαι πιο κοντά στο τέλος, τουλάχιστον φύγε με το κεφάλι ψηλά και πάνω στην επιτυχία. Πολλοί θα έπρεπε να έχουν φύγει νωρίτερα!

Γιατί έστειλε εξώδικα στα περιοδικά!

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι τρελή, ξέρω καλά πως εφόσον εκτίθεμαι μέσα από τη δουλειά μου ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για μένα. Και είναι και τιμή μου. Δεν ζητάω να μην ασχολείται κανείς με την προσωπική μου ζωή. Όμως από τη στιγμή που η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιότητα ζητώ να σέβονται αυτούς. Πρόσφατα έγινε ένα φάουλ από ένα περιοδικό, Υπήρξε μια είδηση που ποτέ δεν διαστραυρώθηκε και χωρίς να ενημερωθώ ή να υπάρξει έγκριση είδα ξαφνικά ένα πρωί σε εξώφυλλο φωτογραφίες από το προσωπικό προφίλ ενός φίλου μου να δημοσιοποιούνται χωρίς την έγκρισή μου ή τη δική του και με μία πληροφορία που δεν ήταν εξακριβωμένη.

Για μένα μπορείς να γράφεις ό,τι θες γιατί δεν με αγγίζει τίποτα και εγώ άλλωστε δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι από την προσωπική μου ζωή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεώρησα ότι για να προστατέψω το περιβάλλον μου έπρεπε να κινηθώ νομικά. Υπάρχουν φίλοι μου που αρνούνται να έρθουν διακοπές μαζί μου για αυτό το λόγο! Έχω μάθει να διαβάζω τους ανθρώπους, τους ύπουλους και τους υποχθόνιους τους καταλαβαίνω αμέσως. Τους κρατάω τόσο κοντά μου όσο πρέπει για να μη με πειράξουν.

Για τον μέντορα της ελληνικής τηλεόρασης Σταμάτη Μαλέλη:

Με τον κ. Μαλέλη επικοινωνούμε απόλυτα, έχουμε άριστη συνεργασία. Η επιχειρηματολογία του ήταν πολύ έντονη όταν πχ είχα άρνηση να κάνω το πρωινό. Λέει όσα λέει με μία βεβαιότητα και σιγουριά που δεν σου αφήνει περιθώρια για ανασφάλειες. Στην αρχή δεν το πιστευα ότι θα πάει τόσο καλά αυτή η συνεργασία. Πάμε πλέον στον πέμπτο χρόνο μιας εκπλητικής συνεργασίας με ταύτιση.

Read More

And More