EIM(A)I κι εγώ εκεί! Στο backstage του show των MIRO!

Αν σου αρέσει αυτό εδώ το blog θα έχεις μάθει ήδη πως εδώ και λίγο καιρό η Wella Professionals έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μια ολοκαίνουρια σειρά styling με αυτό το όνομα που μας κάνει να καυχιόμαστε εμείς λίγο παραπάνω: Πρόκειται για την σειρά ΕΙΜΙ από το αρχαίο ε-λλη-νι-κό ειμί που σημαίνει είμαι- υπάρχω (ok, οι γνώσεις σου στα αρχαία ελληνικά είναι προεραιτικές! Με ΕΙΜΙ έχεις έτσι κι αλλιώς τέλεια μαλλιά!).
More infos εδώ!

Και αν μου αρέσει κάτι σε αυτή τη δουλειά (πολλά είναι αλλά ας κάνω focus στο ένα!) είναι ότι ακούς μια beauty είδηση, μετά παίρνεις το προϊόν στα χέρια σου και λίγο πιο μετά το βλέπεις να διαδίδεται παντού και να ξετρελαίνονται κι άλλοι μαζί με εσένα που το δοκίμασες από τους πρώτους (χα!). Να το λατρεύουν και τα μοντέλα, ας πούμε, που το δοκίμασαν στο show των MIRO!

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, (Τετάρτη, 20 Μαϊου) έγινε το show των MIRO στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού και τα EIMI αφού κατέκτησαν τα catwalks του εξωτερικού ήρθαν για να εντυπωσιάσουν κι εδώ!

Ο Βασίλης Δρίγκος, creative director, στα κομμωτήρια Gino hairandmore και η καλλιτεχνική ομάδα του, ανέλαβαν να αναδείξουν την μοναδική ομορφιά του κάθε μοντέλου.
Τα looks των μαλλιών ήταν εμπνευσμένα από τη συλλογή των ρούχων, που μας ταξίδεψε στην δεκαετία του ’60, αναβιώνοντας τη Χρυσή εποχή της Αεροπορίας του 1967. Χαμηλά πιασίματα, ελεύθερες φράντζες, διάφανα μαντήλια που αναδείκνυαν τα looks, παρέλασαν στο catwalk. Φυσικά και καθόλου επιτηδευμένα χτενίσματα, προσαρμοσμένα στο ιδιαίτερο στυλ του κάθε μοντέλου.

Ζηλέψτε ελεύθερα: παραπάνω τα προϊόντα ΕΙΜΙ που είχε η goodies bag (σου έχω πει ότι εδώ θα βρεις και spray… ζάχαρης; Το επόμενο step μετά το αλατόνερο που δίνει όγκο στην ρίζα!)

… και παραπάνω τα ανέμελα χαμηλά ponies που δημιούργησαν οι experts για την βραδιά!

… και πιο πάνω το ίδιο ponytail που μου δημιούργησαν οι experts των Gino hairandmore και στα δικά μου μαλλιά (photo με το Σουζίνι μου, ή/και Σοφία Σούζα- fashion editor TLIFE!).

Be youtiful!

Read More

And More