Είναι ο δημοφιλέστερος διαγωνισμός για μαλλιά στον πλανήτη και τον κέρδισε Έλληνας!

Μιλώντας για τέλεια μαλλιά εμείς εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε από πού να αντλήσουμε έμπνευση: ο Χρήστος Μιχαηλίδης, Ambassador της Schwarzkopf Professional Ελλάδας, είναι από τους top Έλληνες κομμωτές και υπεύθυνος για πολλά εμπνευσμένα beauty looks που θα δεις εδώ.

Το νέο είναι πως ο Χρήστος Μιχαηλίδης είναι ο μεγάλος νικητής του δημοφιλέστερου διαγωνισμού για μαλλιά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και μάλιστα, για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Παρακάτω, το επίσημο Δελτίο Τύπου για να μην χάσεις ούτε γραμμή και άλλες τόσες φωτογραφίες για να κάνεις print screen.

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης, Ambassador της Schwarzkopf Professional Ελλάδας, κάνει υπερήφανη την Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά κερδίζοντας το δημοφιλέστερο διαγωνισμό κομμωτικής στον πλανήτη και αφιερώνει το βραβείο στην μητέρα του!

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης, Ambassador των Essential Looks και της Schwarzkopf Professional στην Ελλάδα, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως φιναλίστ στον τελικό στα #ONESHOT HAIR AWARDS 2018 σε τέσσερις κατηγορίες: Best Hair Collection Shot, Best Haircut Shot of the Year και Best Editorial Shot of the Year και αναδείχθηκε ως Best Editorial Shot of the year 2018 International Winner!!!!

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης, παγκοσμίου φήμης Style Director, με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα looks του έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire, Elle, ενώ έχει συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις διεθνών οίκων μόδας. Τα τελευταία 6 χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό του salon, με την επωνυμία Loveisinthehair.

Η Schwarzkopf Professional στην Ελλάδα, βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Μιχαηλίδη, τον ιδανικό ambassador ο οποίος εκπροσωπεί το όραμά της: πάθος για τα μαλλιά και επαγγελματική υπεροχή.

 

Read More

And More