Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα hot χτενίσματα που θα σε εμπνεύσουν

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι είσαι καλεσμένη σε έναν τουλάχιστον γάμο το φετινό καλοκαίρι. Σε νησί ή στην πόλη δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Επιβάλλεται να είσαι εντυπωσιακή και με beauty look εμπνευσμένο από τα αγαπημένα σου it girls. Ευτυχώς για όλες μας, οι εμφανίσεις τους σε events και το κόκκινο χαλί ήταν πολλές και οι εμπνεύσεις το ίδιο. Και ειδικά όσον αφορά στα χτενίσματα. 

Είδαμε τέλεια updos και half-up, ανεπιτήδευτους κυματισμούς και απλές αλογοουρές. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο look που θέλεις να υιοθετήσεις και τη διάθεση σου. 

Instagram: @daniellepriano

Pamela’s updo: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, που λάτρεψαν οι celebrities αλλά και το απόλυτα sexy χτένισμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Μπορείς να το υιοθετήσεις αν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. 

Instagram: @daniellepriano

Ανεπιτήδευτη αλογοουρά: Ιδανική για το γάμο στο νησί. Αφήνεις το φυσικό σπάσιμο των μαλλιών στην ησυχία του και πιάνεις τα μαλλιά σου χαλαρά στο κέντρο περίπου aka ούτε πολύ ψηλά ούτε χαμηλά. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφύγεις το φριζάρισμα που προκαλεί η υγρασία ενώ ταιριάζει με ότι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις. 

Instagram: @emmachenartistry

Messy updo: Με ανάλαφρες, κυματιστές τούφες να πέφτουν τόσο στο πρόσωπο όσο και τα πλάγια ή το πίσω μέρος. Τα μαλλιά είναι πιασμένα πολύ ψηλά, σε έναν περίτεχνο μεν κότσο αλλά όχι επιτηδευμένο ή σφιχτό. 

Instagram: @laurapolko

Mermaid half-up: Η Gigi Hadid είναι το απόλυτο inspo αν έχεις πολύ μακριά και σπαστά μαλλιά. Χωρίστρα στη μέση, φυσικοί κυματισμοί που θυμίζουν το mermaidcore trend και ένα απλό πιάσιμο στην κορυφή. Εκείνο που πρέπει να φροντίσεις είναι η λεία και λαμπερή κορυφή και άκρες που θα πετύχεις απλώνοντας ενυδατικό έλαιο, ιδανικά με εξωτικό άρωμα που ταιριάζει στο καλοκαίρι. 

Instagram: @miloszhairstylists

Πλεξούδα αλλά όχι κλασική: Που σημαίνει πως θα δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή, super sleek στην κορυφή και στριφογυριστή. Κατάλληλη για εσένα που έχεις πολύ μακριά μαλλιά και θέλεις να τα τιθασεύσεις μεν αλλά και να αναβαθμίσεις το beauty look με μοναδικό τρόπο. 

Instagram: @gregoryrussellhair

Royal half-up: Με απαλούς κυματισμούς στις άκρες και τις curtain bangs να είναι το τέλειο twist, πρόκειται για ένα από τα πιο chic χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις. 

Instagram: @leoniehanne

Sexy ballerina bun: Με twist που του χαρίζει μια ξεχωριστή πινελιά. Τα μαλλιά είναι μεν πιασμένα σε ένα ψηλό και σφιχτό bun αλλά η άκρη του παραμένει ελεύθερη χαρίζοντας ένα cool αποτέλεσμα στο χτένισμα.

Instagram: @dimitrishair

90’s super model look: Βαθιά χωρίστρα στο πλάι, ανασηκωμένη φράντζα και τέλειοι κυματισμοί. Ένα hairstyle για εσένα που θέλεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και απόλυτα glam. 

 

 

 

 

Read More

And More