Ένα τέλειο κόλπο που μπορείς να κάνεις με τα blotting papers! Τιιιι; Δεν ξέρεις τι είναι τα blotting papers;

Η ομορφιά έχει το δικό της λεξιλόγιο. Αν, όμως, είσαι διαβασμένη (και διαβαστερή) θα ξέρεις λέξεις όπως blotting papers ή dry shampoo. Αν όχι, είμαστε στις υπηρεσίες σου 24/7.

– Blotting papers: ειδικά χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα. Τα τοποθετείς ταμποναριστά στο πρόσωπό σου, ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ, και έτσι φρεσκάρεσαι κατά την διάρκεια της μέρας. Τα ζητάς έτσι, ως blotting papers, από καταστήματα καλλυντικών.

Dry shampoo: ή αλλιώς ξηρό σαμπουάν. Στην αρχή είχαμε μόνο το Klorane, τώρα υπάρχουν άπειρα στην αγορά. Αυτό που κάνει το dry shampoo που είναι σε μορφή spray είναι να απορροφά τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής, γνωστότερο ως ρίζα.

Τώρα: μέσα από αυτό το beauty νέο το ένα συναντά το άλλο αφού μόλις κυκλοφόρησαν (στο εξωτερικό, όχι εδώ) ειδικά blotting papers για τα μαλλιά.

Τα συγκεκριμένα δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να τα δημιουργήσεις μόνη σου, αν δεν σου αρέσει να ψεκάζεις το spray απευθείας στη ρίζα. Πώς; Ψεκάζεις τα συμβατικά blotting papers που (δεν) έχεις με dry shampoo και τρίβεις απαλά κατά μήκος της χωρίστρας.

Στην πράξη: blotting papers θα βρεις και στα Sephora και κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ και θα σου χρησιμεύσουν και αν έχεις λιπαρό πρόσωπο.

Read More

And More