Ετοιμάζεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου; Δες τα trends που προτείνουν οι hairstylists πριν κλείσεις ραντεβού

Αποφάσισες επιτέλους να ανανεώσεις το hair look σου και ένα νέο κούρεμα είναι τέλεια ιδέα. Είτε πρόκειται για δραματική αλλαγή είτε για ένα φρεσκάρισμα, επιβάλλεται να δεις τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού ώστε να πας πανέτοιμη στο ραντεβού με τον κομμωτή σου. Όποιο κι αν είναι το μήκος ή υφή των μαλλιών σου υπάρχει μία τουλάχιστον τάση που σου ταιριάζει. Παράλληλα το νέο σου κούρεμα θα πρέπει να είναι πρακτικό μιας και ξεκινούν οι μικρές αποδράσεις και τα μπάνια και για κάποιες πλησιάζουν οι διακοπές. 

Το ζητούμενο είναι να δείχνουν τέλεια χωρίς τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας ή προϊόντων styling. Λίγο λάδι ενυδάτωσης και λάμψης στις άκρες, μια απαλή κρέμα φορμαρίσματος ή salt spray είναι τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις υπέροχο look στα μαλλιά σου ενώ δεν πρέπει να λείπουν αξεσουάρ όπως τα πολύχρωμα μαντήλια. pins και claw clips. 

Δες στη συνέχεια τις προτάσεις των hairtsylists και αποφάσισε ποια θα αντιγράψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)

Αποκλειστικά και μόνο για τις τολμηρές. Pixie με φράντζα στο πλάι. Θηλυκό, νεανικό, super πρακτικό και εκείνο που θα αναβαθμίσει το beauty look σου με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melisa Yanık (@melisayanik)

Αν έχεις σγουρά μαλλιά το φετινό καλοκαίρι θα τα αφήσεις στην ησυχία τους. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτό σημαίνει πως είσαι τυχερή. Ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο bob και το pixie είναι η καλύτερη λύση μιας και κρατά μεν τον όγκο αλλά χωρίς υπερβολές ενώ οι μπούκλες σου αναδεικνύονται με τον ωραιότερο, φυσικό τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OCEAN NAVARRO (@ocean_navarro)

Κοντό shag: Έκανε την εμφάνιση του μέσα στο 2021 και η νέα του εκδοχή είναι η πιο δροσερή ever. Είναι κοντό, με αφέλειες και απλά τέλειο αν είσαι έτοιμη για ένα εξεζητημένο μεν αλλά όχι υπερβολικό κούρεμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ellen gamper (@ellengamper)

Bob: Θεωρείται πλέον κλασικό και πάντα μια καλή ιδέα αν θέλεις να ανανεωθείς. Χωρίς ασυμμετρίες, με όλα τα μαλλιά στο ίδιο μήκος και χωρίστρα στη μέση είναι το κούρεμα που θα λατρέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imogen Rose🌹 (@imiirose)

80’s layers: Η συγκεκριμένη δεκαετία είναι και πάλι εδώ όσο αφορά στα hair trends. Και το συγκεκριμένο, ασύμμετρο κούρεμα με ανασηκωμένη τη φράντζα είναι η καλύτερη λύση για εσένα που έχεις ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Μπορείς να του χαρίσεις απίθανη φόρμα χρησιμοποιώντας μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floor Brinkman (@floor.brinkman)

Αν θέλεις να κρατήσεις στο μήκος, οι ασσυμετρίες γύρω από το πρόσωπο θα δημιουργήσουν ένα απίθανο εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Octopus: Είναι huge trend και super πρακτικό. Δείχνει τέλειο τόσο αν έχεις ίσια όσο και σπαστά μαλλιά ενώ μπορείς να τα μαζέψεις και να τα στολίσεις με αξεσουάρ στις βραδινές εξόδους.  

Read More

And More