Έχεις κοντές αφέλειες; Το κορίτσι με το τατουάζ σου δείχνει 4 διαφορετικά χτενίσματα!

Για το κορίτσι με το τατουάζ που βλέπεις παραπάνω έχει γίνει πολύ ντόρος σε όλα τα ξένα beauty blogs εδώ και καιρό. Και ναι, αυτή η photo μπορεί να σου μοιάζει έως και αποκρουστική, μέχρι να κόψεις εισητήριο για την ταινία, να πάρεις ποπ κορν και να πας να την δεις (σε προειδοποιώ: η ταινία είναι τόσο καθηλωτική που βάζεις τα ποπ κορν στην άκρη!).

Και βλέποντας την ταινία διαπιστώνεις ότι η Rooney Mara (το κορίτσι με το τατουάζ) έχει κάτι το απόκοσμο και πολύ γοητευτικό μαζί! Τα φρύδια της έχουν ξανοιχτεί με οξυζενέ, οι αφέλειές της είναι υπερβολικά κοντές… Όμως, όλα αυτά έγιναν για τις ανάγκες του ρόλου. Γιατί στις everyday εμφανίσεις της αλλά και στο red carpet η Rooney είναι από τα κορίτσια που προσέχεις για την ομορφιά τους. Ας μην την εκθιάζω άλλο.

Το beauty task εδώ είναι το εξής: η Rooney έκοψε τόσο κοντές αφέλειες για τις ανάγκες του ρόλου. Και παρακάτω μας δείχνει τέσσερα διαφορετικά χτενίσματα. Αν έχεις κοντές αφέλειες, αν σκέφτεσαι να κόψεις, αν είσαι στην άχαρη εκείνη φάση που προσπαθείς να τις μακρύνεις, αν απλώς είδες την ταινία και το κορίτσι με το τατουάζ σε μάγεψε, δες παρακάτω πέντε ακόμη εκδοχές της!

Αφέλειες κάτω με κορδέλα


How to: στέγνωσε τις αφέλειές σου χωρίς να δώσεις καθόλου όγκο. Για να το πετύχεις, ο αέρας του σεσουάρ πρέπει να ακολουθεί την φορά της τρίχας σου. Όσο τίναζε τις αφέλειές σου με τα δάχτυλά σου για να τους δώσεις όμορφη κίνηση.

Έντονη χωρίστρα στο πλάι

How to: αφού λουστείς χτένισε τα μαλλιά σου κάνοντας μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Βάλε στις παλάμες σου μια γενναιόδωρη ποσότητα gel για wet look και ακολούθησε την φορά της τρίχας. Για ακόμη πιο σταθερό κράτημα, ψέκασε με λακ.

Χωρίστρα ελαφρώς στο πλάι

How to: Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail. Ξεχώρισε τις μπροστινές αφέλειες και με ένα σεσουάρ κάνε τις αφέλειές σου προς το πλάι. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει ο αέρας του σεσουάρ να ακολουθεί την φορά της τρίχας προς το πλάι. Ψέκασε με λακ για δυνατό κράτημα.

Αφέλειες κάτω με όγκο

How to: για να πετύχεις τις sleek αφέλειες αφού λουστείς στέγνωσε όλα τα μαλλιά σου. Για τις αφέλειες, φρόντισε ο αέρας του σεσουάρ να ακολουθεί την φορά της τρίχας και μπλέξε και τα δάχτυλά σου ώστε να δώσεις κίνηση. Έπειτα, πάρε μια μικρή στρογγυλή βούρτσα και δώσε όγκο στις αφέλειες ρίχνοντας αέρα πάνω. Αφού ολοκληρώσεις, βούρτισε από πάνω αφού ψεκάσεις πρώτα την βούρτσα σου με λακ.

Read More

And More