Έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob; Αυτά είναι τα 6 πιο cool hairstyles του καλοκαιριού

To bob είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων με celebrities, it girls και super models να το έχουν υιοθετήσει στις ωραιότερες versions που εμπνέουν. Ακόμη κι εκείνες που έμειναν πιστές για καιρό στα πολύ μακριά μαλλιά αποφάσισαν να τα κόψουν και μάλιστα πολύ με την Gigi Hadid να ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

Κι αν πιστεύεις ότι το bob θα σε περιορίσει όσον αφορά στο hairtstyle, κάνεις λάθος. Στη συνέχεια θα δεις 6 διαφορετικά χτενίσματα και τρόπους να το αναβαθμίσεις το φετινό καλοκαίρι. Από το ανεπιτήδευτο μέχρι το retro glam και το wet look είναι όλα τους απλά υπέροχα. 

@gigihadid

Η Gigi με φυσικούς κυματισμούς, χωρίστρα στη μέση και τις άκρες απαλά γυρισμένες προς τα έξω αποδεικνύει ότι το bob μπορεί να δείχνει boho chic.

@alex_rutkovskiy

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή απλά αγαπάς τα glam looks η Eiza Gonzalez σου δίνει την καλύτερη ιδέα. Το old Hollywood hairstyle με απαλές μπούκλες στις άκρες και την θηλυκή φράντζα να ακουμπά στο πρόσωπο είναι η τέλεια ιδέα. 

@olympiagreece

H Oλυμπία σε κάθε της εμφάνιση αποκαλύπτει ότι το bob είναι ένα κούρεμα που αγαπά πολύ η Y2K αρκεί να είναι απόλυτα sleek, minimal και αποκλειστικά με χωρίστρα στη μέση. 

@hoskelsa

Η Elsa Hosk μας θυμίζει την 90’s εκδοχή του bob με την φράντζα ανασηκωμένη και τα μήκη να έχουν τη φυσική υφή των σπαστών μαλλιών. 

@ninapark

Ο celebrity hairstylist Adir Abergel έκοψε τα μαλλιά της Saoirse Ronan σε ένα κοντό bob, ελαφρά πιο μακρύ στην μία πλευρά. Το χτένισμα που προτιμά θέλει βαθιά χωρίστρα στην άκρη, το πλαϊνό μέρος sleek και με φορά προς τα πίσω και τη φράντζα να έχει απαλούς κυματισμούς. 

@simonatabasco

Wet look και grunge ταυτόχρονα. Κατάλληλο μόνο για τολμηρές. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164