Έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob: Δες το styling που υιοθετούν οι celebrities το φετινό καλοκαίρι

Το bob είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας. Αν και πρόκειται για ένα κούρεμα κλασικό και με παρελθόν, έμεινε αρκετά χρόνια στην άκρη μέχρι τη στιγμή που τα it girls ανακάλυψαν τη γοητεία του. Ήταν άλλωστε ο πιο κομψός τρόπος να αναβαθμίσουν το beauty look. Έκτοτε celebrities, influencers, it girls και super models υιοθέτησαν τις ωραιότερες εκδοχές του ενώ έχουμε δει τα πιο εντυπωσιακά και ανατρεπτικά styling. 

Και τώρα έρχεται το πιο δροσερό styling που έχουν αγαπήσει όλες τους και χαρίζει στο bob, ανεξάρτητα από το μήκος, τέλειο twist με τον πιο εύκολο τρόπο. Πρόκειται για το flipped bob που σημαίνει ότι οι άκρες είναι γυρισμένες προς τα έξω. 

Instagram: @haileybieber

H Hailey Bieber έκανε την έκπληξη κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα μοντέρνο bob που συζητήθηκε πολύ. Υιοθετεί συχνά το flipped με ένα νεανικό τρόπο που της ταιριάζει πολύ. 

Instagram: @peterluxhair

Η sleek εκδοχή της Florence Pugh είναι από τις πιο σέξι. Ο προσωπικός της hairstylist Peter Lux έχει τραβήξει τα μαλλιά προς τα πίσω, χωρίς χωρίστρα, απόλυτα sleek και λαμπερά στα πλάγια και με μια ελαφριά κλίση προς τα έξω στις άκρες. Θα το πετύχεις πανεύκολα χρησιμοποιώντας gel φορμαρίσματος. 

Instagram: @pixielott

Ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σε ένα κοντό bob ή bixie το flipped look είναι ιδανικό. Η Pixie Lott σου δείχνει τον τρόπο να το υιοθετήσεις. Η χωρίστρα είναι στο πλάι, ένα μικρό clip χαρίζει παιχνιδιάρικο twist και οι άκρες γυρίζουν διακριτικά προς τα έξω. Μπορείς να το δημιουργήσεις με το σίδερο ισιώματος ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά.  

Instagram: @halleybrisker

Retro: Είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και θηλυκά looks, κατάλληλο για το μακρύ bob ή lob. Δείχνει πιο αυθεντικό αν μαζέψεις τα μαλλιά σε ένα half up με χωρίστρα στη μέση και δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. Οι άκρες είναι έντονα γυρισμένες προς τα έξω θυμίζοντας τα iconic 60’s.  

Instagram: @kourtneykardash

Classy: Η Kourtney Kardashian είναι μία ακόμη από τις celebrities που αποφάσισαν να κόψουν τα μακριά τους μαλλιά μετά από χρόνια. Αγαπάει τις αλλαγές στο χτένισμα. Και το flipped bob είναι ένα από εκείνα που υιοθετεί συχνά. Με ελαφρώς ανασηκωμένη τη μακριά της φράντζα και έντονο το φινίρισμα είναι η κλασική εκδοχή που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας.  

Read More

And More