Έχεις μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα πιο cool χτενίσματα για το weekend

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παραμένει πιστή στα μακριά μαλλιά εγώ είμαι μαζί σου. Και καταλαβαίνω επίσης ότι όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει αναζητάς τα πιο stylish χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το beauty look και παράλληλα είναι πρακτικά.

Τα it girls έχουν υιοθετήσει ήδη τα πιο cool hairstyles και οι πλεξούδες βρίσκονται στην πρώτη θέση. Το half up ακολουθεί το ballerina bun συνεχίζει να είναι μια καλή ιδέα που ταιριάζει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο ή τον γάμο που είσαι καλεσμένη. 

Δες λοιπόν τα πιο εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά κατάλληλα και για το weekend. 

Instagram: @leoniehanne

Half up μεν αλλά όχι έτσι απλά: Η Leonie Hanne στο Coachella Festival υιοθέτησε τα ωραιότερα boho look και το συγκεκριμένο είναι ήδη αγαπημένο μου. Η χωρίστρα είναι στη μέση. Οι δύο μπροστινές τούφες είναι πλεγμένες και ενώνονται με την αλογοουρά του half up. Τα ελεύθερα μαλλιά που ακουμπούν στην πλάτη είναι σπαστά και ανεπιτήδευτα.  

Instagram: @laurenladnier

Διπλή πλεξούδα: Πρόκειται για ένα από τα looks που έχουν συζητηθεί πολύ. Minimal, girlie και τέλειο. Χωρίζεις τα μαλλιά σε δύο μέρη, φέρνεις το αριστερό από πάνω και το δεξί από κάτω και τα πλέκεις. Στη βάση κάθε πλεξούδας δένεις φιόγκο τις λεπτές κορδέλες ενώ στις άκρες δύο λεπτά, απλά λαστιχάκια αρκούν. 

Instagram: @matildadjerf

Ballerina bun: Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και κομψό από τον κότσο της μπαλαρίνας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά, να την στριφογυρίσεις και να τη στερεώσεις σφιχτά. Πριν από αυτό μπορείς να απλώσεις μικρή ποσότητα προϊόντος styling για γερό κράτημα ώστε να είναι λεία η κορυφή και στη θέση του για ώρες ο κότσος. 

Instagram: @maralafontan

Μαντήλι και χαλαρές πλεξούδες: Το αγαπημένο αξεσουάρ των influencers είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις δύο απλές πλεξούδες στα πλάγια. Ξεκινάς το πλέξιμο από το μέσο περίπου των μαλλιών αφήνοντας τα πλάγια με έξτρα όγκο και ανέμελα. 

Instagram: @sincerelyjules

Twin buns: Το πιο χαριτωμένο και festive hairstyle που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δύο μικροί κότσοι στην κορυφή είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσεις. 

Instagram: @maddieziegler

Braids και clips: Οι πλεξούδες είναι σφιχτές, δύο τούφες πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο και τα πολύχρωμα clips στερεώνουν τη φράντζα. Το χτένισμα είναι ιδανικό για εσένα που μακραίνεις τις αφέλειες ή τις curtain bangs ή ταλαιπωρείσαι από το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά. 

Read More

And More