Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους; Βρήκαμε την απόλυτη σειρά!

Θα ξεκινήσω αυτό το post με δύο παραδοχές:
– 10 στις 10 γυναίκες θέλουμε να έχουμε λαμπερά, υγιή και περιποιημένα μαλλιά με δεδομένο μάλιστα ότι τα μαλλιά είναι προέκταση της θηλυκότητάς μας.
– 5 στις 10 γυναίκες αντί για αυτά τα λαμπερά, υγιή και περιποιημένα μαλλιά έχουν πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Ο λόγος; Κάποια που ζει ανάμεσά μας λέει: “Τα τραβάω, κάνω styling κι έπειτα τα πιάνω ψηλά!”. Κάποια άλλη: “Δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση. Πάω από το καστανό στο ξανθό και μετά στο κόκκινο!”. Αν αναγνώρισες κάτι από τα παραπάνω quotes στον εαυτό σου και αν ανήκεις σε αυτές τις πέντε γυναίκες με πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, συνέχισε να διαβάζεις! Γιατί σε αυτό το άρθρο θα βρεις την απόλυτη σειρά περιποίησης μαλλιών που θα σου εξασφαλίσει τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ!

Διάβασε τα σημάδια! 4 συμπτώματα που μαρτυρούν πως τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα!
ΣΥΜΠΤΩΜΑ #1: Όταν είναι ώρα να λουστώ, αισθάνομαι τα μαλλιά μου άθλια, σαν να μην έχουν καθόλου ζωή. Είναι σαν να σπάνε ανάμεσα στα δάχτυλά μου.
ΣΥΜΠΤΩΜΑ #2: Ο άκρες φαίνονται “καμένες”. Έχω παντού ψαλίδα.
ΣΥΜΠΤΩΜΑ #3: Τα μαλλιά μου μπερδεύονται και σπάνε όταν τα χτενίζω. Τα μαλλιά είναι άτονα στην όψη και στην αίσθηση.
ΣΥΜΠΤΩΜΑ #4: Το χρώμα είναι λιγότερο ζωηρό, δείχνει θολό, ξεπλυμένο και άτονο.

RÉSISTANCE THÉRAPISTE από την Kérastase: η σειρά που κάνει θαύματα στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά!

RÉSISTANCE THÉRAPISTE: Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για πρώτη φορά, η Προηγμένη Έρευνα της L’Oreal κατάφερε να στοχεύσει απόλυτα τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, για να τους ξαναδώσει ζωή. Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά Therapiste μπορεί να χαρίσει πλήρη επανόρθωση σε μαλλιά ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες. Μετά από μια θεραπεία Therapiste στο κομμωτήριο τα μαλλιά ενδυναμώνονται, βελτιώνεται άμεσα η ποιότητα της τρίχας και γίνονται ξανά απαλά και λαμπερά.

Επειδή η Kérastase πάντοτε μπορεί να προσφέρει λύσεις για κάθε γυναίκα, η νέα σειρά Therapiste έχει δύο μεγάλες καινοτομίες:

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά,
πλέον υπάρχει τρόπος να τα αναδομήσετε χωρίς να βαρύνουν. Είναι το προϊόν SoinPremier της σειράς που είναι το πρώτο προϊόν περιποίησης της Kérastase που εφαρμόζεται στα μαλλιά πριν το λούσιμο και ενδυναμώνει τα μαλλιά, μειώνοντας τις τριβές ανάμεσα στις τρίχες, χωρίς να τα βαραίνει.

Εάν τα μαλλιά σας έχουν ψαλίδα, η λύση είναι ο διφασικός ορός Therapiste που ενυδατώνει και σφραγίζει τις άκρες άμεσα χαρίζοντας στα μαλλιά απαλό άγγιγμα σαν να είναι φρεσκοκουρεμένα

Γιατί, λοιπόν, να έχεις ψαλίδα, μαλλιά, αδύναμη και θαμπή τρίχα όταν μπορείς να έχεις τέλεια, υγιή και πολύ λαμπερά μαλλιά;

Read More

And More