Έχουμε κι άλλες λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό κόκκινο της Σίσσυς Χρηστίδου!

Τα μαλλιά της Σίσσυς Χρηστίδου ανήκουν στο “καστ” των πιο αγαπημένων μαλλιών για τις Ελληνίδες! Και είναι κάτι που έχουμε τσεκάρει εδώ στο TLIFE αφού για κάθε αλλαγή που κάνει στο χρώμα των μαλλιών της αντιστοιχούν μερικές… εκατοντάδες ερωτήσεις από όλες εσάς που θέλετε να μάθετε απόχρωση!

Το νέο με την Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, είναι ότι έχει γίνει κοκκινομάλλα και ο Δημήτρης Γιαννέτος, official make up artist και hair stylist της L’Oreal Paris, μας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά εδώ στο TLIFE ότι πρόκειται για την απόχρωση no 7764 της Excellence! Δηλαδή, αυτή…

/

Το πιο, πιο πρόσφατο νέο, όμως, είναι ότι από μέρα σε μέρα περιμένουμε να βγει στον αέρα και το ολοκαίνουριο τηλεοπτικό spot με πρωταγωνίστρια την Σίσσυ, κι εν τω μεταξύ έφτασαν στο mail μου κάποιες backstage λήψεις. Δηλαδή, αυτές…

/

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Γιαννέτο, τσεκάρουν κάποιες λεπτομέρειες του shooting.

/

Εκτός από τα μαγικά χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου, τα μαλλιά της Σίσσυς για το γύρισμα επιμελήθηκε και ο διεθνής Hair stylist της L’Oréal Paris Stephan Lancien.

/

Εν τω μεταξύ, και μέχρι να βγει το τηλεοπτικό spot στον αέρα, μπορείς να αναζητήσεις την βαφή της Σίσσυς στα ράφια των καταστημάτων!

Read More

And More