Φιόγκος: Θα σου χαρίσει το ωραιότερο hair look στο σημερινό ρεβεγιόν

Έφτασε η ομορφότερη βραδιά του χρόνου. Εκείνη που θα βρεθείς με τους αγαπημένους σου κάνοντας τον απολογισμό αυτού που φεύγει και δίνοντας ευχές για τον νέο. Κι εσύ οφείλεις να είσαι λαμπερή, glamorous, χαμογελαστή και με το πιο εντυπωσιακό beauty look ever. Όσο αφορά στο χτένισμα μην αγχωθείς, ακόμη κι αν δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Ένα μόνο αξεσουάρ χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το τέλειο και πιο κομψό hairstyle. Οι celebrities το έχουν ήδη φορέσει και ήταν όλες τους υπέροχες. Είναι ο εμβληματικός φιόγκος που αναβαθμίζει ακόμη και την πιο απλή αλογοουρά ή halfup. 

Ταιριάζει με όλα τα outfits. Μην ξεχνάς πως οι stars τον έχουν συνδυάσει με εμβληματικές δημιουργίες μεγάλων οίκων. Άλλοτε με ρομαντική διάθεση και άλλοτε με 60’s και ρετρό, ο φιόγκος χαρίζει την τέλεια πινελιά στο χτένισμα. Δες τα looks που δημιούργησαν οι celebrity hairstytlists στις αγαπημένες τους stars.

Lily Collins: Το αγαπημένο μας beauty και fashion icon. Εκείνη που αποτελεί πηγή έμπνευσης σε κάθε της εμφάνιση. Κομψή, με vintage διάθεση αλλά και ανατρεπτική κάποιες φορές, το σίγουρο είναι ένα: Καταφέρνει να δείχνει πάντα υπέροχη. Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθέτησε ένα ρετρό updo που θύμιζε έντονα τα εμβληματικά hairstyles της Brigite Bardot. Ο προσωπικός της hairstylist Gregory Russel μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν κότσο με τέλειο όγκο στην κορυφή, τις αφέλειες να είναι η απίθανη λεπτομέρεια και έναν βελούδινο φιόγκο να τελειοποιεί το χτένισμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Anya Taylor-Joy: Ένα ακόμη beauty icon που μοιάζει με αερικό. Τα μακριά, ξανθά μαλλιά είναι το σήμα-κατατεθέν της και φροντίζει να υιοθετεί hairstyles που συζητιούνται πολύ. Τα updos είναι μαγευτικά όπως επίσης και οι απαλοί κυματισμοί. Αλλά ακόμη κι όταν στολίζει τα μαλλιά της το κάνει με τρόπο μοναδικό. Τα hairstyles επιμελείται επίσης ο Gregory Russel που απ’ ότι φαίνεται αγαπάει πολύ τους φιόγκους τελευταία. Στην Anya επέλεξε να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό half up που στερέωσε με ένα μεταξωτό φιόγκο απόλυτα ταιριαστό με το κίτρινο, Oscar de la Renta φόρεμα της.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

H Khloe kardashian μοιάζει με star του Hollywood με τη μαύρη strapless δημιουργία τα μακριά γάντια και την αλογοουρά να χαρίζει το απαραίτητο γιορτινό twist στο look της.  Ο φιόγκος που την στόλισε έγινε με μια λεπτή, κορδέλα και είναι ότι πιο εύκολο και γρήγορο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Top knot, curtain bangs και ένας διακριτικός, μαύρος φιόγκος στη βάση του. Ρομαντικό και διαχρονικό hairstyle κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις μόνο.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Ένα ακόμη ρετρό half up με τις μακριές φράντζες και τον μαύρο, βελούδινο φιόγκο να τον αναβαθμίζουν με απίθανο τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Last but not least η Ariana Grande με matchy μπλε royale φιόγκο στην εμβληματική της αλογοουρά.  

Photo: Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images/Ideal Images

Τώρα γνωρίζεις τον τρόπο να αναβαθμίσεις το hairstyle με μία μόνο κίνηση. 

Read More

And More