Φουρέιρα, Κοκκίνου, Παπαβασιλείου κ.α.: Ξέρουμε πώς βάφουν τα μαλλιά τους οι διάσημες! Πάρε ιδέες!

Υπάρχει αυτό που λίγο πολύ το έχουμε κάνει έστω και μια φορά οοοολες οι γυναίκες: έχουμε κόψει σελίδα περιοδικού (μιλάω προ TLIFE, γιατί πλέον πας είτε με κινητό, είτε με i-pad, είτε έχοντας τυπώσει την σελίδα), έχουμε πάει στο κομμωτήριο και έχουμε ζητήσει από τον κομμωτή μας να μας βάψει τα μαλλιά όπως αυτής ή της άλλης διάσημης.

Και στα τόσα χρόνια beautoπορείας μου, δεν έχω δει να γίνεται μεγαλύτερος πανικός σε κομμωτήριο από αυτόν για το ombre! Για το οποίο σου είχαμε γράψει πρώτοι εδώ και φυσικά, έκανε ο αγαπημένος μας hair colorist αλλά και πολλών stars, Νικόλας Βιλλιώτης στην Έλλη Κοκκίνου, για πρώτη, πρώτη φορά.

Από τότε μέχρι σήμερα, είδαμε πολλά “κεφάλια” να βάφουν τα μαλλιά τους ombre! Αλλά μάντεψε: αυτό το ombre είναι ξεπερασμένο! Υπάρχει νέο ombre που είναι τάση και το έχει μια από τις διάσημες που θα δεις παρακάτω. Αλλά σε αυτό το άρθρο σου έχουμε ακόμη επτά διαφορετικές διάσημες για να βάψεις κι εσύ τα μαλλιά σου όπως τα πιο fashionable κορίτσια της ελληνικής showbiz.
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι από τις διάσημες που ξεχωρίσαμε, όλες περνάνε από τα μαγικά χέρια του Νικόλα για βαφή!

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά τις αλλαγές τόσο στο haircut όσο και στο χρώμα των μαλλιλών της. Βεβαίως, οι αλλαγές αυτές γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και τον Νικόλα Βιλλιώτη. Η τελευταία της αλλαγή είναι αυτό το καστανό. Αν θέλεις το ίδιο χρώμα, ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα dark brown.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα μαλλιά της Ντορέττας έχουν μια βάση στο ύψος του 8, ένα medium blond σε ζεστή απόχρωση. Η Ντορέττα παίζει πάντα με αυτή την βάση και ο hair colorist, Νικόλας Βιλλιώτης, επενδύει πάνω εκεί σε δύο διαφορετικές ανοιχτές αποχρώσεις που είναι σε μπαλαγιάζ και μερικές φορές σε λίγες ανταύγειες που προσθέτει μπροστά. Η Ντορέττα στα μαλλιά της έχει ένα super blond που είναι μπροστά. Όσον αφορά την τεχνική, εδώ συνδυάζεται το painting (βάψιμο με τα χέρια), το μπαλαγιάζ και οι ανταύγειες ώστε να έρθει μια ισσοροπία και να είναι σβησμένα τα χρώματα. Στόχος είναι να μην είναι φλατ το χρώμα αλλά τρισδιάστατο και πολύ ζωντανό!

Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου έχει βάση στο ύψος του 7 που δίνει αυτή την φυσικότητα, ξανθιές ανταύγειες και πάντα η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι το μπαλάγιαζ.

Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα έχει ένα ωραίο ξανθό χρυσό με κάποιες πολύ φωτεινές ανταύγειες πάντοτε μέσα.

Δέσποινα Καμπούρη

Και το πιο ενημερωμένο ombre έχει δικαιωματικά η Δέσποινα Καμπούρη. Ο Νικόλας Βιλλιώτης της έχει κάνει ένα πολύ φυσικό ombre στο οποίο η ρίζα με τις άκρες του μαλλιού δεν έχουν τεράστια διαφορά. Εξάλλου, αυτή είναι και η τελευταία τάση στο ombre! Ξέχασε το σκληρό ombre με τις έντονες αντιθέσεις που είχε η Drew Barrymore! Το νέο ombre δεν θέλει υπερβολές!

Στέλλα Καλλή

Σε μια άλλη συζήτηση με τον Νικόλα Βιλλιώτη, μου είχε αποκαλύψει πως αυτό το ξανθό, το medium blond ή αλλιώς μελί, είναι το ιδανικό για μια Ελληνίδα. Ταιριάζει στην επιδερμίδα της τέλεια και πολύ περισσότερο από ένα υπερβολικά ξανοιγμένο ξανθό.

Κρυσταλλία

Η Κρυσταλλία είχε ένα καστανό με ανοιχτές άκρες και τώρα έγινε κατάξανθη με πολλές ανταύγειες μέσα! Αν θέλεις να υιοθετήσεις το χρώμα της, ζήτησε αυτό από τον κομμωτή σου!

Read More

And More