Φράντζα: Δες ποια ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

Το πήρες επιτέλους απόφαση και θα κάνεις την αλλαγή στα μαλλιά σου που σκέφτεσαι καιρό. Μπορεί να μην είναι δραματική αλλά θέλει σκέψη μιας και η σωστή φράντζα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Λατρεύεις τις curtain bangs των Γαλλίδων αλλά παράλληλα δεν λες όχι στις αφέλειες. Το έχεις συζητήσει αρκετές φορές με τον κομμωτή σου αφού δεν θέλεις να θυσιάσεις το μήκος των μαλλιών σου. Οι φράντζες άλλωστε είναι ο καλύτερος και πιο έξυπνος τρόπος να ανανεώσεις το hair look μιας και αμέσως μετά δείχνει σαν να έχεις κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή ever. 

Έχεις ήδη αποθηκεύσει  εκείνες που έχουν υιοθετήσει τα αγαπημένα σου it girls και influencers. Δεν είναι και λίγες. Λατρεύουν άλλωστε τις φράντζες, τόσο εκείνες που παραμένουν πιστές στα μακριά μαλλιά όσο και οι υπόλοιπες που ακολούθησαν τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων και τα έκοψαν σε bob. 

Ποια ταιριάζει όμως στο δικό σχήμα προσώπου; Ποια είναι εκείνη που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αναβαθμίσει το κούρεμα σου; Δες στη συνέχεια και ετοιμάσου.

Blunt Bangs: Πλούσιες και γεμάτες αφέλειες που φτάνουν στο σημείο κάτω από τα φρύδια και μπορείς να τις μεταμορφώσεις σε φράντζα στο πλάι ή στη μέση. Είναι τέλειες για τις γυναίκες που έχουν μακρύ πρόσωπο αφού το βλέμμα πέφτει στο ωραιότερο σημείο του προσώπου. Τα μάτια φυσικά. Ταιριάζουν τόσο σε μακριά όσο και σε μεσαίου μήκους μαλλιά.  

 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Ακόμη κι αν τα μαλλιά σου φτάνουν στο ύψος των ώμων και έχουν έντονες ασυμμετρίες ο συγκεκριμένος τύπος bangs θα απογειώσουν το κούρεμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justine Soranzo (@justinesoranzo)

Στο bob ή το lob προσφέρουν μια κομψή πινελιά που κάποιες φορές δείχνει ρετρό. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως είναι απλά υπέροχες. Οι hair experts μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν είναι απαραίτητο να τις ισιώνεις. Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά άφησε τις αφέλειες στη φυσική τους μορφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Cascarina content creator (@annacascarina)

Η Zendaya είναι το απόλυτο bangs icon.  Οι αφέλειες που έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό είναι πιο αραιές μεν αλλά χαρίζουν στα μακριά μαλλιά της το twist που κάνει τη διαφορά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Curtain Bangs: Πρόκειται για τις φράντζες που ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Άλλωστε μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση αν έχεις οβάλ ή μακρύ σχήμα και να τις αφήσεις να καλύπτουν το μέτωπο σε περίπτωση που το πρόσωπο σου είναι στρογγυλό. Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σου αρέσει να δημιουργείς κυματισμούς οι curtain bangs δείχνουν ρετρό και ανεπιτήδευτες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juny (@junybreeze)

Στα ίσια μακριά μαλλιά χαρίζουν μια έντονη 70’s αίσθηση που αγαπούν πολύ οι influencers. Δεν είναι τυχαίο πως κρατούν ίδιο το look τους για χρόνια. Και κάτι ακόμη: Είναι ιδανικές αν μαζεύεις συχνά τα μαλλιά σου αφού ακόμη κι ένα messy bun δείχνει συγκλονιστικό χάρη στις curtain bangs. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Κι αν πιστεύεις ότι είναι κατάλληλες κυρίως για γυναίκες με ξανθά μαλλιά έχω να σου πω ότι δείχνουν υπέροχες σε όλες τις αποχρώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Toby (@alisontoby)

Baby Bangs: Η πιο εξεζητημένη μορφή αφέλειας κατάλληλη για τις τολμηρές. Ταιριάζουν αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες με στρογγυλό ή οβάλ πρόσωπο. Αν αποφασίσεις να τις υιοθετήσεις θα πρέπει να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε 4-6 εβδομάδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simply Organic Beauty (@simplyorganicofficial)

Μπορείς να κόψεις baby bangs αν έχεις bob αλλά και pixie. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Τώρα που γνωρίζεις τις κατάλληλες για σένα μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου. 

Read More

And More